Fideszesek, mivel magyarázzátok azt, hogy 14 év Fidesz kormányzás alatt a második legszegényebb EU ország lettünk?
Azt szokták mondani rá, hogy gyanúsak az adatok, mert az nem lehet, hogy például a románok jobban élnek, mint a csehek.
Én se gondolom, hogy maradéktalanul a gazdagságot tükrözi ez a lista, de félvállról sem szabadna venni. Az azért mégiscsak sokatmondó, hogy a listán folyamatosan csúszunk lefelé. Ez szerintem minimum aggasztó folyamat.
Portfolióra Portfolio! :)
Tudom: hosszú és nehéz olvasmány (számodra valószínűleg fokozottan), így nem várom el, hogy végigolvasd (úgysem értenéd). Csak érzékeltetni próbálom, hogy az éremnek 2 oldala van. A gazdaság pedig egy bonyolult és összetett terület, hiába emelsz ki és lobogtatsz egyetlen statisztikát a sok száz közül. :)
elég hülyeség a pillanatnyi fogyasztással mérni a "szegénységet", pláne országonként erősen eltérő árak mellett. Tény az, hogy a magyar lakosság egyre többet takarít meg, mert megteheti. Ha azt nézem, hogy a 2010-s 19 milliárdról 66 milliárd Ft-ra nőtt a lakossági megtakarítások értéke, nem nagyon látom azt a "szegénységet".
4
De jó, hogy megmutattad, hogy mennyit loptak össze az elvtársak. Értem már miből tellik itt egyeseknek több milliárd firintos luxus házakra, a másik meg még egy szaros 26 nm méteres panelt se tud megvenni, vagy a falvakon keresztül utazva az oszlopokkal kidölni akaró házfalak, lesett vakolatok, lehúzott leppukant redőnyös házak. Ez kb minden 3-ik házra igaz, gondolom a helyes gdp adatok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!