Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kötelező szűrővizsgálatok...

A kötelező szűrővizsgálatok azt a célt szolgálják hogy a betegeket a magán egészségügy felé terejék?

Figyelt kérdés
Gondolom ebbe van pénz esetleg a kormány közeli tagoknak. Nyilván mindenki tudja hogy ha tömegesen elkezdünk szűrni például vastagbél szűrést és kijön hogy székletvér pozitív (rengeteg embernek ki fog jönni mert nem specifikus) akkor egyszerűen nem fogja tudni az állami egészségügy megtükrözni ezeket az embereket vagy majd egymásfél évet vár a tükrözésre, így mindenki kénytelen a gyorsabb vizsgálat érdekében a magánegészségügyet igénybe venni. Nyilván akinek van pénze az nem fog várni ugyanis ráknál sietni kell
júl. 2. 19:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
55%
Eddig csak az epémet, a szememet és a tökömet akarta magáévá tenni egy-egy orvos, - de ez nekem bőven elég is volt!
júl. 5. 23:14
 22/29 anonim ***** válasza:
32%

21-

Az agyadat már régen kivették. Ez látszik az írásaidból is.

júl. 6. 17:47
 23/29 anonim ***** válasza:
55%

Találkoztam olyan szadista "urológussal" - kötelező vizsgálat okán, - aki szándékosan elkezdte szorongatni erővel a visszeremet, miután kitapintotta a herémben és miután jeleztem neki, hogy nagyon fáj, amit művel, tett még egy lapáttal a nyomkodás erejére! -Pofán sem verheted az ilyet ráadásul - még utólag sem! Voltam gyomortükrözésen is, ahol nem megnyugtattak vagy/és érzéstelenítették a nyelőcsövem kritikus részét a vizsgálat előtt, hanem úgy tuszkolták le a kerti slagot a torkomon, mintha a pincébe betörő víz elvezetésére dugták volna azt egy szivattyúra - és rám ordítottak, hogy ne csukjam be a szemem! Valamelyik b@rom írt fel nekem a semmire olyan koleszterin gyógyszert is, amelyre a patikus nyíltan megmondta, hogy többet árt, mint használ! Azt sem tudom már, hogy mi volt a neve, dobtam is ki a francba, - a lényeg, hogy az orvos látta a felhőben a kiváltását!

-Amikor egy gyógyszerész nyíltan megmondja az embernek, hogy amit most fizet ki éppen, gyakorlatilag mérgezi őt, már nincs miről beszélni! Menjél, zabáljál te alul-felül napi szinten csöveket, tükröket, orvosi felszereléseket és kerülgesd átszellemült mosollyal a kórházi folyosókon mindent átható húgyszagban zombiként le-fel totyogó bepelenkázott, csövekkel, tasakokkal teleaggatott szerencsétleneket! -Jártam a hetedik kerületben egy ilyen műintézményben is - látogatóként!

Kritikán aluli az is, ahogyan az emberekkel bánnak, beszélnek általában! Akárhogy is néz ki egy ember - és itt nem rólam van éppen szó, - jogos lenne egy negatív tartalmú megjegyzés arra vonatkozólag, hogy ha egy ember mosdatlanul, koszos ruhában állít be egy orvoshoz (amellett, hogy képes lenne az állapota alapján ezekre odafigyelni), de az nem fér bele, hogy kiabálnak az emberrel vagy egy 130-140 kilós bálna kezdjen el valakit kioktatni, hogy "le kellene fogyni"!

Te nem élted meg - vélhetően - ezeket, de én az ápolatlansággal összefüggő történetet kivéve az összeset igen - és nekem többre futja az általad bírált értelmi szintemből egy kérdésre adott válasz adására, mint ilyen agresszív szerencsétlenekkel szócsatázzak. Szinte csak negatív élményeim vannak az egészségügyben, ahol manapság már lényegében bárki is "gyógyíthat", - gyakorlatilag rettegek már a tudatától is, ha nekem bármi okán is kapcsolatba kell kerülnöm velük - és nem alaptalanul! Az meg marhára nem érdekel, hogy te erről mit gondolsz, de azt újragondolhatnád, hogy mi értelme általad nem is ismert emberek sértegetésével próbálkoznod!

Járkáljál te a Müller Cecíliával kézen fogva ilyen körülményekbe naponta kontrollra - akár többször is, - de felejtsen el a holdudvarával együtt olyan embereket, mint én!

júl. 6. 18:37
 24/29 anonim ***** válasza:
17%

23-

Nálad tényleg nem stimmel valami nyaktól felfelé:

DE ráadásul még hazudsz is!

Én is járok (jártam) orvoshoz - műtétjeim is voltak.

A gyomortükrözést érzéstelenítés nélkül nem kezdik el- én becsuktam a szemem mind a három tükrözésnél - mégsem szolt rám senki.

júl. 6. 18:51
 25/29 anonim ***** válasza:
55%

Én kifogtam ezek szerint az összes barbárt!

Örülök annak, hogy jobban tudsz olyan dolgokat, amelyeket mások éltek meg, mint azok, akik megélték! Így sportszerű hazugsággal vádolni másokat, - hiszen részedről semmi tétje ennek a szemétkedésnek!

júl. 6. 19:14
 26/29 anonim ***** válasza:

2024.07.29 - Magyarország:

[link]

júl. 30. 03:12
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
A kardiológiai vizsgálat nem lenne kötelező... infarktusban alig patkolnak kishazánkban😁
júl. 31. 20:20
 28/29 anonim ***** válasza:
53%
Engem inkább az piszkál ezzel kapcsolatban (főleg akkor piszkálna, ha arról lenne szó, hogy szankcionálják is, ha valaki nem vesz részt a szűréseken, bár úgy veszem ki, hogy erről azért nincs szó), hogy na de azért nagyon nagy különbség van azok között, akik legalább nagyjából igyekeznek egészségesen élni, meg azok között, akik isznak és/vagy bagóznak és/vagy drogoznak és/vagy fűvel-fával lefekszenek, stb. - és akkor ugyanaz lesz a szankció (ha lesz) mindegyikük esetében, ha nem mennek el a szűrésre?...
júl. 31. 20:25
 29/29 anonim ***** válasza:
18%

26. Gondolom ezeket a problémákat januárra "orvosolják"😆

A további vizsgálatokat meg a szövettanit is biztos pikkpakk megoldják, vajon lesz kötelező határidő ezek elvégzésére az eü. felé?

júl. 31. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!