Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem unalmas még ez,hogy kié...

Nem unalmas még ez,hogy kié Erdély miénk vagy a románoké?

Figyelt kérdés
Megjelent egy cikk hogy Németországban a román focidrukkerek transzparensekkel üzentek Magyarországnak hogy Erdély az övék.Nem unják még?Oké, továbbjutott a csapatuk,örüljenek,szurkoljanak,de mit kell provokálni a magyarokat?A németországi foci eb nek semmi köze Trianonhoz.

2024. júl. 2. 10:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A magyar szurkolók meg "idősebb vagyok mint Szlovákia" pólóban nyomulnak a magyar-szlovák meccseken. Kár ebbe többet belelátni szimpla heccelésnél.
2024. júl. 2. 12:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Erdélyiként mondom, hogy a magyar focidrukkerek sem voltak semmivel sem jobbak!

Ahol én élek, ott román családok is jöttek ki a magyaroknak drukkolni - és azt kellett hallgassák, hogy "büdös román"-oztak hangosan a szurkolók!

Én szégyelltem magam azok helyett a véglények helyett!

Itt, Erdélyben sok helyen békében élünk egymással, és én is úgy vagyok, hogy ha nem pont a magyarok ellen játszanak, akkor a románoknak drukkolok. És sok román vagy vegyes család is így van, csak fordítva: ha nem a románok ellen megy a meccs, akkor a magyaroknak szurkolnak.

Én nem tudom, hol harapózott el ennyire durván ez a skandálási "kultúra", de azt látom, hogy a mieink semmivel, de semmivel nem jobbak a többinél.

2024. júl. 2. 13:16
 13/15 anonim ***** válasza:
37%

Románia része ezt minden épeszű magyar ember elfogadta. Nem is akarja senki sem visszafoglalni, néhány 1 bites kopasz tahó betyárost kivéve.

Az viszont ahogy bánnak ott a magyar anyanyelvű emberekkel még mindig az elég szomorú…

2024. júl. 2. 14:30
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Románia csak egy mesterségesen megerősített ország.
2024. júl. 2. 17:35
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
14 - Azért sajnos eléggé el is foglalták Erdélyt katonailag, amíg mi a padlón voltunk a világháborús vereségtől.
2024. júl. 2. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!