Nem unalmas még ez,hogy kié Erdély miénk vagy a románoké?
Figyelt kérdés
Megjelent egy cikk hogy Németországban a román focidrukkerek transzparensekkel üzentek Magyarországnak hogy Erdély az övék.Nem unják még?Oké, továbbjutott a csapatuk,örüljenek,szurkoljanak,de mit kell provokálni a magyarokat?A németországi foci eb nek semmi köze Trianonhoz.2024. júl. 2. 10:43
1/15 A kérdező kommentje:
Nekünk is azzal kéne most foglalkozni hogy év végéig mi vagyunk Európai Unió soros elnöke és jussunk támogatásokhoz amikből lehetne rendezni a béreket és az egészségügyet.
2024. júl. 2. 10:45
2/15 anonim 

válasza:

"A németországi foci eb nek semmi köze Trianonhoz."
A nemzetközi sportversenyek lényege, hogy a népben felgyűlő nemzetközi politikai feszültségeket ott vezessék le, és ne valódi háborúban. Nem hogy "semmi köze Trianonhoz", hanem ez az egész célja.
3/15 anonim válasza:
Hát területileg Románia része akkor most mi a probléma?
4/15 anonim 

válasza:

De, roppantul. Románia, és kész.
5/15 anonim 

válasza:

Ezért nem kaptak büntetést, de az osztrák" defend europeért" bizony büntike járt
6/15 anonim 

válasza:

Eleve az ilyen mecsekre az megy aki balhézni akkar elég csak meg nézni mitt hagynak maguk után.Én ugy gondolom aki annyira nem képes hogy, az 5 métere lévö kukába dobja szemetet nem annak az elméletét kéne meg vitatni.
7/15 anonim 

válasza:

A román az egy tapló buta nép, ezek így tudnak csak szurkolni a jellemükből fakadóan. én semmibe sem nézem őket.
8/15 A kérdező kommentje:
Én ha szurkolni megyek sporteseményre semmilyen transzparenst nem viszek magammal,szurkolok a csapatnak,ha nyernek örülök,ha veszítenek elfogadom.Majd legközelebb sikerül.
2024. júl. 2. 11:35
10/15 anonim 

válasza:

A focidrukkerek mindenütt retardàltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!