Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a XII. kerületi Turult...

Ha a XII. kerületi Turult lebontják, akkor hova kerülne utána?

Figyelt kérdés

júl. 1. 17:31
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
30%

Értem a logikát!

Tehát azért kell lebontani egy olyan történelmi emlékművet ami azzal a sólyommal azonos ami őshonos a Kárpát medencében.

Gratulálok! Tipikus libsi hozzállás. Nácizzunk egy jót mert a Turulmadár náci és kész.

aug. 17. 17:37
 42/55 A kérdező kommentje:

Sajnos nem fogják megérteni. Pedig hiába hozok párhuzamokat.

Pl én sem értenék egyet egy menóra szobor lebontásával sem. Ha valaki arra hivatkozva akarna lebontani egy menórás szobrot, mert a palesztin civileket lemészárló háborús bűnös izraeli katonák (akiket Orbán teljes mellszélességgel támogat) is ezt a szimbólumot használják akkor én is azt mondanám, hogy "a menóra egy ősi zsidó szimbólum és semmi köze ezekhez a gyilkosokhoz, akik ezt használva irtanak ártatlanokat"

aug. 17. 17:54
 43/55 anonim ***** válasza:
39%

Le kell hugyozni a turult.

Elegem van a nacikbol, apam is erre a hungarista szarsaggal akarta kimosni agyam. Turul az idióták jelképe.

aug. 17. 18:42
 44/55 A kérdező kommentje:
Egy liberális toleráns válasz mintapéldánya
aug. 17. 18:55
 45/55 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Honnan veszed, hogy a 43-as liberális lenne?

aug. 17. 19:08
 46/55 A kérdező kommentje:

Igazad van. Lehet kommunista is...

aug. 17. 20:34
 47/55 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen hülye.
aug. 17. 20:53
 48/55 anonim ***** válasza:

#46 ideológia nélküli életet nem lehet élni?

Én vagyok a hülye nyilván mert egy nem bálványozok egy szobrot. :D

aug. 17. 20:59
 49/55 anonim ***** válasza:
***-egy
aug. 17. 21:03
 50/55 A kérdező kommentje:

Nem létezik "ideológiák nélküli" élet. Ez egy gyakori mítosz. Valójában az emberi elme önmagában szubjektív. Így csak az nem rendelkezik ideológiákkal, aki nem is gondolkodik egyáltalán.

Viszont a liberalizmus egyik rákfenéje, hogy elhitette magáról, hogy egy "ideológiáktól mentes" szent objektív igazság. Pl a homoszexuális házasság terén azt mondja a liberális, hogy támogatni a melegeket egy szent megkérdőjelezhetetlen igazság, ez az origó. Így nyilvánvalóan ehhez képest mindenki szélsőjobbosnak számít aki nem ért egyet ezzel.

Pedig a valóság az, hogy itt valójában különböző nézetű emberek különböző véleménye áll szemben. Azaz egyiknél sincs a végső szent objektív igazság, hanem mindegyik oldalnak vannak érvei és véleményei. És ezek az ideológiák. Lehet a liberális azt hiszi, hogy ő valójában nem követ semmiféle ideológiát, de a valóságban lehet egy az egyben ugyanazt mondja amit mondjuk egy mellveregetve szivárvány zaszlót lengető DK szavazó.

Alapból mindegyik oldal képvisel valamit, így nem is létezik olyasmi, hogy valami teljesen ideológia mentes vagy független. És ezzel nincs is gond. Amennyiben meg tudja indokolni mi miért és nem süllyed le fideszes/liberális primitív értelmi szintre.

Ideológiáktól mentes max egy Fishing&Hunting újság vagy hasonló lehet csak. De ahol kicsit is jelen van a politika, vallás, filozófia stb ott ilyen nincs.

aug. 18. 00:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!