Ha a XII. kerületi Turult lebontják, akkor hova kerülne utána?
Figyelt kérdés
júl. 1. 17:31
31/55 anonim válasza:
30, én is egyes szám első személy vagyok és papirom van róla, hogy magyar vagyok. Nemesi családból származom. Magyar köznemesi családból és ateista vagyok.
32/55 anonim válasza:
#30 ne zsidózzál itt.. magyar vagyok.
Tatabányai szoborral nincs problémám, szép.
Engem csak a XII. kerületi szoborra van bajom, mert provokáció, halott gyalázás a jelenléte.
33/55 anonim válasza:
30, ha bemutatom neked, személyesen a királyi okiratokat, amik a családom birtokában vannak, megteszed, hogy onnantól legalább nem többesszámozól le engem?
35/55 anonim válasza:
#35 Ja, és a szólásszabadságot is ti korlátozzátok a legjobban. Akinek nem tetszik a sovinizmusotok, azt elhallgattatjátok.
36/55 anonim válasza:
09:36 neked valami súlyos mentális problémáid lehetnek…
37/55 anonim válasza:
36, én nem tudom, hogy ti hányan vagytok, de tudnotok kellene, nektek is, hogy a szólás és véleményszabadság az addig tart, amig mást nem sértetek meg vele, amikor pl engem nem vallásos ember ellenére vallásosnak állitotok be, na azzal engem mind megsértetek ti.
38/55 anonim válasza:
#38 Akkor talán nem kellene a magyarságot és a magyar jelképeket gyalázni. A vallásosságnak nem tudom, mi köze ehhez - lehet, hogy más kérdésnél vallásosnak lettél beállítva, de az biztos nem én voltam.
39/55 anonim válasza:
39, ha ti mondjátok. De neked nem hiszem el, csak nektek.
40/55 anonim válasza:
19: még ahhoz is h*lye vagy, hogy tudd, kinek szólt a "ha nem tetszik, el lehet menni".
Azoknak a CÉGEKnek, amelyek nem akarnak megfelelő bért adni a MAGYAROKNAK.
Akkor még pl. Szlovákia, Románia szegényebb volt, mint mi, alacsonyabb bérekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!