Magyar Pétert az alábbi eset alapján már kritizálni sem lehet?
Nyilvánvaló, hogy MP politikai haszonszerzés céljából használta fel azt a képet. Én mindig is mondtam, és most is állítom, hogy MP úgy hazudik, mint ahogy a Tisza folyik (hehe). Simán át lehet látni a palin, nem is értem, a hívei mit esznek benne.
Viszont az is valószínű, hogy nem MP intézte el a felfüggesztést, ekkora hatalma nincs, hanem a hívei jelentették a kommentet, és ez alapján szedhette le a Facebook.
De ha Magyarnak hiszek el mindent, az oké?
Nekem az a srác paranoiásnak tűnik kissé, hiszen mindig a "rogáni propagandáról" beszél, holott ő sem tökéletes.
Vagy mindenről Tóni tehet?
Mit is kellene elhinni?
Ott a fotó bizonyítékként, amin az MCC-s diákok közösen pózolnak Magyar Péterrel.
Majd valami (állítólagos) diák nekiáll hisztizni. Egyáltalán milyen alapon ugat bele, hogy mit csinálnak és gondolnak a többiek?
Ehhez ráadásul egy szerkesztett képet mutogat. Ne is zavarjon, hogy nem így néz ki a Facebook struktúrája, ráadásul látható, hogy a szövegbuborék meg van vágva.😂
Azért az nagyobb paranoiának tűnik, amikor valaki képeket készít a saját hozzászólásairól. Áh, biztos nem azért, hogy utólag letörölje.
7
""3 hete értek véget a választások, ennyi idő alatt nem lehet még pártot építeni.""
Mikor is vette meg magának M:P: a Tisza pártot?
Az nem 3 hete volt - bőven lett volna ideje tagokat toborozni.
Írt oda nemrég egy csaj (a legujjabb kommentek között) az is azt mondja, hogy azok Magyar gondolatai a posztban, mert az MCC-ben nincs politikai állásfoglalás. Mivel azt írja, hogy "Mi nem mondtuk azt, amit állítasz" így az is egy diák lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!