Magyar Pétert az alábbi eset alapján már kritizálni sem lehet?
Honnan veszed, hogy hazugság?
Ott vannak a bizonyítékok: a kepernyőfotó, meg az interjú a diákkal.
1-
Attól balibsi média esetleg hallgat az ügyről még igaz lehet!
Ott van a képernyőfotó, hogy a diák mit írt.
Le lehet ellenőrizni!
Nekem is volna több kritikám Magyar Péterrel kapcsolatban, kíváncsi vagyok rá, hogy ha a lenti cikkből bármelyik megalapozott állítással szembesíteném Magyar Pétert, vajon engem is letiltana-e?
"Egy pártnak van elnöksége, vannak vezető tisztségviselői, van tagsága, van elfogadott programja, átlátható költségvetése, jeles képviselői, teoretikusai, irányzatai, testületei, rendszeres ülései, kongresszusa, belső választásai, szervezete. A Tisza Pártnak semmi ilyen nincs, ezekből semmi nem létezik, csupán egyetlen embert jelent, Magyar Pétert.
Ez alapján elmondható, hogy a Tisza Párt nem létezik, mert a pártokra jellemző egyetlen jellemzővel és követelménnyel nem rendelkezik. Még tagjai sincsenek, tagokat nem vesz fel, gyakorlatilag a párt nem működik. A „Tisza Párt” Magyar Pétert jelenti, ez Magyar Péter neve. Átvett egy alvó kamupártot, ami azóta is az maradt, kamupárt."
Egyetértek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!