Tisza párt szavazók! A tegnapi eset után fogtok nézni ATV műsorokat?
Figyelt kérdés
Én tényleg azt hittem független médium.2024. jún. 11. 12:00
A kérdező szavazást indított:
Eddig sem néztem!
Voltak jó műsorai, olykor megnéztem azokat, de mivel kiderült, hogy propaganda-médium, soha többé nem nézem őket!
Továbbra is nézem őket!
24 szavazat
1/11 anonim 

válasza:

Igen, nézem továbbra is, igaz, csak az időjárás jelentést szoktam nézni.
2/11 anonim 

válasza:

Nem független, de én időnként nézni fogom.
3/11 anonim 

válasza:

Egyik sem független.
De azért vagyunk gondolkodó lények, hogy ki tudjuk szűrni, mit hiszünk el és mit nem.
4/11 anonim 

válasza:

Eddig se néztem igazán. A vitába belenéztem, meg a választási műsort ott néztem, mert ott legalább nem látom Deák Danika képét, de ennyi. Ha érdekel egy interjú YouTube oldalukon fent van.
5/11 anonim 

válasza:

Már régóta nem nézem, olyan érzést keltettek bennem, hogy Magyar Péternek nincs esélye elérni az 5 % és ezt nem éreztem igaznak. S ha ebben hazudnak, akkor mindenben hazudnak. Vagyis, ha a vendégeik ennyire nem látják a valóságot, akkor nem pocsékolom az időmet ilyen tévére.
6/11 anonim 

válasza:

Hogy lenne független médium? Kérlek.
8/11 anonim 

válasza:

Nem, soha többet. A követést is leállítottam ezek után.
9/11 anonim 

válasza:

Eddig is köztudott volt, hogy kié. Alapvetően vannak ott olyan műsorok és megszólalók, aki miatt vissza szoktam hallgatni a műsorok egy részét. Ugyanígy néha a hír tv-t is meghallgatom. El sem tudom dönteni, ki volna tényleg független. Úgyhogy a fentiekből próbálom kihámozni, mi is az, ami közelebb áll a valósághoz a mindennapi tapasztalataim alapján.
10/11 anonim 

válasza:

Atv egy szenny... csak azokat az adásokat nèztem ahol MP benne volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!