Szerintetek miért van egy olyan réteg, akiket zavar a Pride, illetve az, hogy más emberek kit szeretnek?
"De maga az a tèny hogy ő a felesèged, megfogod a kezèt, megvsòkolod, az a szexualitàsod demnostràciòja. Vagy szerinted nem derül ki belőle a szexualitàsokd."
Összemosod azt, amit én szándékosan szétválasztottam. Ha a nyílt utcán csókolózok, az ugyanolyan demonstráció, mint a Pride. Ilyet soha nem is csinálnék.
Az viszont nem demonstráció, ha elmegyek a feleségemmel vacsorázni és posztolunk egy szelfit. Nyilván kiderül belőle, hogy heteroszexuális vagyok, de nem ezt mutogatom, nem ezt helyezem előtérbe, nem egy erre kitalált rendezvényen csinálom, nem öltözök deviáns módon, nem lengetek hetero zászlót, stb.
#35 Hol nem vettem ezt èszre? Èpp ezt mondom hogy akkor mostantòl ezt a melegeknek is szabad.
Bàr nem tudom, te az esküvődön nem csòkoltad meg a felesèged legalàbb szàz ember előtt? Mert ha igen akkor sajna azt kell mondjam elègge az arcàba toltad egy csomò embernek a szexualitàsod. Persze tudom, most azt fogod mondani hogy az màs, de azt szerintem te se tudod megragadni hogy mièet màs.
(Nyilvàn azèrt mert az utòbbihoz màr hozzàszoktàl, konvencionàlòdott, csak ez meg nyilvàn gyenge èrv.)
Mert ostobák.
Azt hiszik a világ körülöttük forog és mindenkit érdekel a véleményük.
Figyelemhiányosak, koldulják a figyelmet, szeretik a balhét.
Őket az élteti, ha másokba beleköthetnek.
Focidrukkerek között van ez a csoport, akik verekednek, na azok általában ilyenek.
Az értelmi szintjük egy zoknival vetekedik.
Szeretnek másokat megalázni, valójában ez az önbizalomhiányra vezethető vissza, a butaságuk miatt van egy kisebbségi érzésük, ezért hőzöngenek.
Egybemostad a vacsorázásról posztolt szelfit a csókolózással. Ez két különböző dolog.
"Èpp ezt mondom hogy akkor mostantòl ezt a melegeknek is szabad."
Mikor nem volt szabad szelfit posztolni a melegeknek?
"Bàr nem tudom, te az esküvődön nem csòkoltad meg a felesèged legalàbb szàz ember előtt?"
Az esküvő nem a nyílt utcán zajlik, és csak az jön el oda, akit én meghívok. Ez rohadtul nem egy kategória azzal, amikor kimondottan azért vonulok ki az utcára, hogy mutogassam a szexualitásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!