A Tisza Pártra hogyan szavaztak ennyien, amikor se a programja nem ismeretes, meg szakpolitikai kérdésekben sem nyilvánultak meg?
Azért, mert a nagy ember mesterterve bejött.
Kellő mennyiségű médiatámogatással, ... propagandával mindent el lehet érni kis hazánkban.
Az elégedetlen ellenzékieket ügyesen átirányították azért, hogy az EU parlament néppárti frakciójából kiutáltnak mégis legyen képviselete ott.
"Néppárti csatlakozás, euró bevezetése, Európai ügyészséghez csatlakozás, befagyasztott pénzek megindítása, stb"
A néppárti csatlakozás akkor történhet meg, ha befogadják.(Ha átlátnak a szitán, akkor nem.)
A többi, amit írtál, az a kormányon múlik, nekik pedig eszük ágában sincs ilyesmi.
Egyszeru, jol beszel, jo kiallasu, es utalja a fel orszag a fideszt.
Igazabol csak egy olyan jelolt kell akirol el tudjak hinni h a tobbseg raszavaz, ezt semelyik masik ellenzeki partrol nem hiszik el, mivel a propaganda vagy onmaguk lejarattak oket.
A Fidesznek 14 éve az a programja, hogy "folytatjuk".
Közben szétlopták az országot, nemzetközi szinten páriává tették, és mindig csak folytatnák.
És megszavazzák.
Szerinted ki a tökömet érdekel ebben az országban bármilyen "kormányprogram"?
Biztos én vagyok az UFO, de alapvetően nem Magyar Péter miatt szavaztam a Tiszára.
Egy EP-választáson képviselőket juttatunk be az Európai Parlamentbe. Én megnéztem, hogy melyik pártlistán kik szerepelnek és ez alapján a Tiszáét tartottam a legszimpatikusabbnak és felkészültebbeknek. Nekik fent volt az életrajzuk és a bemutatkozásuk, hogy mit terveznek csinálni az EP-ben. Jónak tartom azt is, hogy a Tisza-párt megpályáztatta a képviselői helyeket, bárki jelentkezhetett.
Egy választás olyan, mint az állásinterjú: csak itt nem te jelentkezel állásra, hanem te vagy a munkáltató és te választasz, hogy kit alkalmaznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!