Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter jól tette, hogy...

Magyar Péter jól tette, hogy befenyítette a Fideszes ATV-ét?

Figyelt kérdés
Rónai Egon provokálta Magyar Pétert (többszöri kérésre is ugyanazt a kérdést tette fel). Erre Magyar Péter úgy járt el, hogy üdvözőlte a műsor,TV elnökét és a készítők vallási hovatartozását őket megszégyenítve közzé tette. Legközelebb gondolják meg kivel kezdenek, mert tud róluk Magyar Péter lehet legközelebb más titkokat is tesz ki. Én így értelmezem az esetet. Mi a véleményed?

jún. 12. 19:21
A kérdező szavazást indított:
Helyes, igen
Ennyire azért nem kéne
Más beírom....
23 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%
Petiböl előbújt a pszichopata. Mondjuk eddig se rejtegette.
jún. 12. 19:24
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
Jól tette. :)
jún. 12. 19:25
 3/15 anonim ***** válasza:
57%

Ha vállalkozik egy riportra, akkor arra a kérdésre kell válaszolnia, amit feltesznek neki.

Ő nem fenyített se ki se be. De ez nem is a dolga, mert nem főnöke az ATV-nek.

Ha valaki tízegynéhány évet tevékenykedik NER-lovagként, akkor nem szerencsés belemennie abba az utcába, hogy kiről tudnak többet.

jún. 12. 19:27
 4/15 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nem tette jól, kicsit kezd nagy arca lenni, hogy sokaknak beszól.

R.E. csak szembesítette azzal, hogy el van tévedve M.P. Sokan azt mondják, ha az a jó, ha egyenesek vagyunk a másikkal szemben. E. egyenes volt, mert egyből a közepébe csapott bele, nem járt fölös small talk-os köröket.

Az, hogy ezt úgy kezelte P., mint egy hisztis nő, az az ő hibája.

5/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem tette jól. Ügyetlen volt.

A médiát (illetve eredetileg sajtót) nem véletlenül nevezik a negyedik hatalmi ágnak. Óriási befolyásuk van az emberek gondolkodására.

Egy ilyen hirigből nagyon nehéz jól kijönni.

6/15 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanazon a napon az index (tudom, az is ugyanolyan fidesses propagandasajtó, mint az atv) is felkérdezte Orbánt többek között Magyarral kapcsolatban is. Olyan elegánsan taposta földbe, hogy tankönyvbe illő. Petinek van még mit tanulnia. Tartok tőle, nem kap rá elegendő időt.
jún. 12. 19:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem tette jól, de túl nagy jelentőséget sem kell tulajdonítani neki. Nem ezen fognak múlna a 2026-os választások, abban biztosak lehetünk.
jún. 12. 19:46
 8/15 anonim ***** válasza:
34%

"Petinek van még mit tanulnia. Tartok tőle, nem kap rá elegendő időt."

Nem azért küldte, hogy tanuljon. A mór megtette kötelességét, ...

Most már csak az lesz a szerepe, hogy elvonja a figyelmet a nagy ember disznóságairól. Azért bohóckodik.

jún. 12. 19:55
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Engem is jól befenyíthetne 🥵
jún. 12. 20:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
8. Tudom, van ilyen konteó. Nem hiszek benne, a fidesznek tökéletes volt a régi ellenzék.
jún. 12. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!