Mit szóltok ahhoz, hogy az ATV hazudott a Magyar Péter megkeresési listájukban?
Azt írják: "Március 27. meghívás előre májusra, az anyák napi tüntetés után"
Igen ám, de azt az anyák napi tüntetést Magyar Péter április 6-án jelentette be...
"#3 az miért nem zavar, hogy az ATV is hazudott?"
Ha így van akkor MP simán ki tudta volna magyarázni, megcáfolni a kisujjából, és még jól is jött volna ki ebből. De nem, inkább kiment. 🙂
#5 Sok ellenzéki politikust nem hívták be régóta, pl Hadházyt se...
Egyébként meg a folyamatos álellenzékiségükkel amúgyis rengeteg nézőt vesztenek évek óta.
#6 úgy látom, nem igazán megy a szövegértés. Nem értem, miért akarod mentegetni az atv-t. Én nem Magyart mentegetem, mert biztos ő is hibázott, de azzal, hogy itt van ez a kamu, az atv is abszolút hitelét vesztette a szememben. Egyértelműen le van írva, hogy az anyák napi tüntetés utánra hívták meg, ez kicsit gyanús... mert március 27-én csak május elejére tudták volna csak meghívni, vagy mi?
#8 MP nem nézte át ott helyben a mappát. Nem is kellett volna, hiszen egy interjúra ment be. Jelezte, hogy adás után megnézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!