Mit szóltok ahhoz, hogy az ATV hazudott a Magyar Péter megkeresési listájukban?
Azt írják: "Március 27. meghívás előre májusra, az anyák napi tüntetés után"
Igen ám, de azt az anyák napi tüntetést Magyar Péter április 6-án jelentette be...
Azért hihető, mert ez egy hevenyészett jegyzet, nem egy időpont, amire tényleg figyeltek. Elég sokat elmond az is, hogy nem az időpontot vitatják, hanem a jegyzetet...
Rónai Egon nem volt elegáns, rosszul csinálta, interjúalanyként konfrontálódhatsz ilyenkor.
_DE_: politikusként Magyar Péternek kutya kötelessége számot adni a hazugságairól, kutya kötelessége válaszolni erre a releváns kérdésre. Nem tette, az ATV bemutatta a listáját, hogy szerintük mikor keresték MP-t. Ez az ATV álláspontját erősíti.
Magyar Péter alapállítása pedig ugye nem az, hogy "március vége és május eleje között élőzni nem hívtak be", hanem az, hogy "az ATV a propaganda utasításait követi és nem közöl Tisza-híreket".
Erről pedig feketén-fehéren tudjuk, hogy hazugság, MP maga is ott parádézott a tévében csomószor és volt is meghívó elég (az adott időtartamon kívül ezt még MP sem tagadja).
"hónapokig nem hívja be azt az embert és brancsát, akire a legtöbbet kattintanak az emberek?"
Még Magyar Péter sem állítja ezt, most már ő is csak 35 napról beszél a 120-ból.
Mert hát amúgy Magyar Péterrel tele volt az ATV is az elmúlt 4 hónapban...
"Március 27. meghívás előre májusra, az anyák napi tüntetés után"
Nem látom, hogy ebben hazugság lenne. Szerintem ez kontextust akar adni, hogy mikor volt a megkeresés és a megkeresés milyen időpontra szólt volna. Ez ennyit jelent, hogy május közepén, második felén lett volna interjú. Nem pedig azt, hogy egy random dátumot odahazudnak.
Azt viszont tudjuk, hogy MP megállás nélkül hazudik és megint bocsánatot kellett kérnie a gerinctelen magatartása miatt. Vérbeli fideszes.
Nem is értem, hogy a dk-t és a fideszt miért szidja, a viselkedése alapján velük kellene összefognia.
Jó megfigyelés kérdező, de így utólag nincs súlya. Főleg annak tekintetében, hogy április 8-án például élő interjúalanyként szerepelt MP az ATV-ben.
Én elhiszem neki, hogy nem jutott el hozzá egy csomó megkeresés, vagy hogy simán megfeledkezett a legutóbbi alkalomról és/vagy távolibbnak érezte, de akkor is marad a ténymegállapítás, hogy rosszul kezelte ezt a szituációt.
#14 Szerintem ezt a szituációt mindkét fél nagyon rosszul kezelte.
Plusz ezt a megkeresősdit szerintem adáson kívül lett volna értelme megbeszélni, mert annyi minden félremehet...
Miért? MP adáson kívül támadta az ATV-t? Itt MP kezdte az egészet, legalább legyen annyi gerince, hogy ha adásban szembesítik, akkor bocsánatot tud kérni. Ez nem sikerült, vérbeli fideszes.
6, szerintem is, előre le volt foglalva a május 5 utáni dátum.
( lehet, már akkor tudta anyák napjára szervez, valahova ) Téma megjelölés nélkül. Lehet hogy az akkor aktuális téma.
Szerintem itt a megkeresés, ( email, sms, telefon ) elolvasás, válaszolt. Lefixáltak időpontot stúdióba, élő műsorba részvétel volt a lényeg...
" megy a szövegértés "...
Akkor is a 6-os válaszba írttal értek egyet. Az ATV csak mostanában nézem.
Ha belenéz a dossziéba, és át is olvassa, tudott volna reagálni.
Oké ha már összeírták, akkor pontosak legyenek...
#17 de egy olyan interjú közben, ahol a választások miatt hívták meg, miért kellett volna azzal perceket eltölteni, hogy nézegetik a papírokat? Elmondta, hogy megnézi adás után. Vagy behívhatták volna ezzel a címmel, hogy akkor ezt beszélik meg élőben.
Számos gerincesebb módja lett volna az atv-nek ezt intézni. És az mióta mentség, hogy ha az egyik rosszul tett valamit, az a másikat is feljogosítja rá? Hol vagyunk, az óvodában? Az atv megőrizhette volna a méltóságát azzal, ha nem hisztisen, hanem gerincesen reagálnak MP vádjaira. De nem így történt.
Bocs, nem a választások utána beszédében beszélt szintén tök ugyanerről? Akkor miért kezeljük szeparáltan a témát? MP maga tartott felsorolást, ahol az ATV-t úgy kezelte, mint az M1-et, miközben ez nem kicsit csúsztatás. Szóval teljesen jogos volt ezt, mint választásokhoz köthető témát megemlíteni.
Továbbá itt még kifejezetten gerinces volt az ATV, semmi hiszti nem volt. Rónai végig akarta mondani, amit szeretett volna ezzel kapcsolatban, hogy rátérjenek a többi kérdésre, amire MP úgy reagált, hogy elkezdett személyeskedni és a tulajról beszélni.
Az ATV itt aránylag korrektül járt el. MP úgy viselkedett mint egy óvodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!