Mit szóltok ahhoz, hogy az ATV hazudott a Magyar Péter megkeresési listájukban?
Azt írják: "Március 27. meghívás előre májusra, az anyák napi tüntetés után"
Igen ám, de azt az anyák napi tüntetést Magyar Péter április 6-án jelentette be...
Azért mert a listából egy megkérdőjelezhető, szerintem még nem oldja fel MP viselkedését. Őszintén szólva nem érdekel az ATV, sem Rónai Egon, nem értek ahhoz sem, hogy ez szakmailag jó vagy rossz dolog lett volna. Lehet hibázott Rónai. De Magyar Péter egy 30%os párt vezetője, a poltikai élet új üstököse. Egyszerűen nem engedheti meg magának ezt a viselkedést. Semmilyen körülmények között. Ha most, az örömmámorban így viselkedik, hogy fog egy kudarc esetén, hogy fog ha igazi hatalmat kap? Nincs az az indok, ami felment egy politikust az ilyen viselkedésről. Másfél perc alatt úgy durrant el az agya, amilyet még nem láttam. Egy 4 órás partizán interjú során, ahol Marci bekérdez dolgokat hogy viselkedne? Ezek alapján a Varga Judit által elmondottak számomra bizonyosságot nyertek. Isten óvjon minket egy ilyen forrófejű idegbeteg politikustól.
Annyi redflag van ezzel az emberrel kapcsolatban, hogy hihetetlen. Varga által elmondott dolgok, a jegyzőkönyvek, az hogy a párjáról hangfelvételt csinál, egyes mini kirohanásai, most ez a dühroham, a semmiből való hírtelen feltörekvés, a nulla ft ból való kampányolás, ami amúgy baromi sokba kerülhetett, az árulással való kiugrás a fideszből, a Gulyással való 20 éves barátság elárulása. Szomorú, hogy 30% bedőlt neki. Remélem nemsoká kidurran a tiszalufi.
És ezzel nem felmenteni akarom sem a hangfelvételen elhangzott dolgot, sem Egont ha hibázott, sem a kormányt, sem Gyurcsányt sem senkit. Egyszerűen ha ezt az embert vizsgálom számomra ezek a dolgok elfogathatatlanok. Külön külön is úgy ítélem hogy elég lenne ahhoz hogy ne szavazzak rá, de így egy hatalmas vörös vonal, amit nem kéne átlépni. Aztán majd eldönti a szavazók nagy aránya, hogy meddig juthat a csávó, de remélem nem terem neki sok babér.
"Másfél perc alatt úgy durrant el az agya, amilyet még nem láttam."
Mi az, hogy eldurrant az agya? Leírtál ide nekünk egy novellát, aztán ilyen hülyeségekkel szövöd tele. Felemelte a hangját, erőszakoskodott, testileg megfélemlített? Ha szerintetek így néz ki egy dühroham, akkor a világ légkörébenyebb lelkivilággal rendelkeztek. Ha meg azt mondanátok, hogy bedurcizott, türelmetlen volt, vagy méltatlan, ezek válik jelzők, de az, hogy dühroham, eldurranás és hasonlók egyszerűen olyan hülyeségek, amitől nem lehet titeket komolyan venni, mert látszik, hogy csak az origot olvassátok vissza annak minden hazugságával és kattintásvadász blődségével.
1. nem szoktam origot olvasni.
2. az, ahogy egy tv stúdióban kéne viselkedni, ahhoz képest ez igenis dühroham. Nem tud ennyire uralkodni a saját érzelmein. De megértelek, most ott a rószaszín köd, nem látod a valóságot, nincs ezzel baj.
"2. az, ahogy egy tv stúdióban kéne viselkedni, ahhoz képest ez igenis dühroham"
Akkor nem vagy tisztában a szó jelentésével. De ez a kisebbik probléma, az a nagyobb probléma, hogy nincs következetesség bennetek. Nem azért mondasz most dührohamot, mert azt láttál, hanem mert Magyar Péterrel van szó. Ennél nagyságrendekkel nagyobb pofátlanságot szokott megengedni magának pl. Donald Trump (mondanék én Fideszes politikust is, de nemigen van rá példa, hogy idegen pályára mennének interjút adni). Donald Trumpot ehhez képest egy bolondok házából szalajtott, közveszélyes, Istenkomplexusos alaknak lehetne leírni, de a fideszesek mégis a gatyájukba élveznek a neve hallatán. Azért, mert nem karakterjegyeket ítélnek meg, hanem embereket és azokat is szekértáborhoz való hovatartozás alapján.
"De megértelek, most ott a rószaszín köd, nem látod a valóságot, nincs ezzel baj."
Látod, ahogy te is szekértáborokban gondolkodsz? Lóf*sz tudomásod sincs, hogy voltam-e szavazni és ha igen, akkor kire, de már nyomod a hülyeségedet. Ha kell valamilyen referencia egy dührohamhoz, akkor használd ezt a hozzászólásomat, mert még ez is közelebb van ahhoz, amit a te csőlátásod képes lett volna megérteni a TV-ben. Nyugodtan sorolj be engem is egy szekértáborba, mert ne aggódj, én is besoroltalak téged: az önálló véleménnyel nem rendelkező, nádszál hajlékonyságú önazonossággal rendelkezők táborába.
Ember, hol érdekel engem Trump? Magyar Pétert néztem, nem mást. Én így hívom, ha hibás a megnevezés, ezennel elnézést kérek. Számomra dühröham. Ennyiben pontosítok.
Oda sorolsz ahova akarsz, én vagyok csőlátású, de te sértődsz be egy olyan állításon amit arról tettem, akit elvileg nem szeretsz. :D
"Ember, hol érdekel engem Trump? "
Mondtam egy példát, nem kell magadra venni ahhoz, hogy megértsd.
"de te sértődsz be egy olyan állításon amit arról tettem, akit elvileg nem szeretsz. :D"
Engem minden hülyeség dühít, de nem várom el, hogy egy anonim oldalon ezt letudd követni.
Mármint az az ATV, ami teljesen objektíven kigyűjtötte a megkereséseket és nem rohant ki a stúdióból, mint valami 5 éves?
Jah, "akárcsak az ATV".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!