Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter rajongói kivételé...

Magyar Péter rajongói kivételével negatívan fogadták az emberek az ATV-s kirohanását és a hazugsággal szembesítés miatti elfutását?

Figyelt kérdés

Ezentúl ha valahol szembesítik valamivel amit állított de nem igaz, akkor a másik lesz a hülye és feláll és elrohan és hisztizik egyet a Facebook-on ahol a rajongói nyalják sebeit?

Ezzel nem lehet választást nyerni 2026-ban..

jún. 12. 18:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Természetesen nem. Szerintük az ATV a csúnya gonosz fideszes/hitgyülis szekta mert szembesítették Lisan al Gaibot a hazugságaival.
jún. 12. 18:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit off, de engem nagyon érdekelne, hogy végülis MP hazudott, vagy az ATV és Rónai. Mindkettőből elég nagy botrány lehetne...
jún. 12. 18:43
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

2

A vitára se ment el. Majd gondolod hogy mindenkit meghívnak csak őt nem?

jún. 12. 18:48
 4/15 A kérdező kommentje:

Megnézheted a bizonyítékokat amit kitett az ATV. Amúgy meg ha hazudna az ATV akkor elég könnyű dolga lett volna a messiásnak és cáfolja, de mivel tudta, hogy ő az aki hazudott és amúgy folyamatosan hívták, illetve sokszor szerepelt is, így inkább hisztibe kezdett és kirohant, tudva, hogy ha kiteszi a Facebook-ra a következő hazugságot akkor is istenítik majd a csőlátású birkái.

jún. 12. 18:54
 5/15 anonim ***** válasza:
28%

Amit a papírra írtak és átadták neki az csak egy dolog, bármit írhattak. MP megmondta hogy melyik időintervallum volt az amikor nem hívták meg, és az ATV pedig asztalt verve állítja hogy márpedig DE!

Itt egyrészt ezzel volt a probléma. De nem ez a fő gond, hanem az hogy eleve nem is udvariasan állt a szerkesztő a dologhoz, nem gratulált, nem kérdezett amiért MP-t odahívták, tehát ment a basz.akodás magyarul fogalmazva, és MP- ezen rágott be leginkább, és meg is értem

jún. 12. 19:00
 6/15 anonim ***** válasza:
27%
SzektATV :)
jún. 12. 19:07
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

Egyfelől, az ATV miért állítaná, hogy mégis hívták, ha nem?

Másfelől, Magyar miért mondta volna, hogy nem hívták, ha nem úgy lenne? Milyen indítéka van arra, hogy az ATV-t mószerolja?

Szerintem itt a kettő között valamiféle félreértés lehet. Vagy hívták, de Magyarig nem jutott el a meghívás. Vagy az ATV-nél úgy tudják hívták és aki ott ezekért lenne felelős, nem végezte a dolgát, de azért bejegyezte a nyilvántartásba, hogy megtörtént a meghívás.

Most mindkét fél megsértődött egymásra és egyhamar nem fogják tisztázni.

jún. 12. 19:15
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
#7 Mert Rogán ezt akarta. Nem érdekes hogy ATV műsor után 1 perccel már mindem propaganda sajtóban ki volt téve? Abszolút lehetetlen ilyen gyorsan reagálni, hacsak nem előre megvolt írva.
jún. 12. 19:28
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok a rajongója, de nem egy érett emberre - főleg politikusra vall -, hogy így cselekedett.
jún. 12. 19:34
 10/15 A kérdező kommentje:

MP mindenkit megmar aki nem a nárcisztikus egoját szolgálja, az se véletlen, hogy pont most hagyta el a barátnője, valószínűleg már régen összerugták a port, de MP nem engedte, hogy választás előtt elhagyja mert rossz PR lenne.

Az meg, hogy reagáltak rá pár perc alatt az azért nem nagy dolog, de biztos Rogán keze volt a dologban. Én is ráírtam több ismerősömre 1 percen belül, hogy látták e ezt a bohócot, sajnos Rogán nem utalta a pénzt..

jún. 12. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!