A Tisza párt szavazói az egykori Jobbik és Fidesz szavazók?
Figyelt kérdés
jún. 12. 21:32
2/10 anonim válasza:
Szinte minden Tiszás ismerősöm (magamat is beleértve) a Jobbikra szavazott 18-ban, 22-ben pedig vagy valamelyik utódpártjára, vagy senkire.
3/10 anonim válasza:
Hát most már inkább csak oldaltól függetlenül a változást akarók. Mindenki mindenhonnan.
4/10 anonim válasza:
Nem, főleg más ellenzéki pártoktól vette el a szavazókat.
5/10 anonim válasza:
Jobbiké nem lehet, hisz a Jobbiknak már a Tisza előtt sem voltak szavazói.
6/10 anonim válasza:
Arra a 8-900 ezer emberre utalhatott a kérdező, akik 18-ban szavaztak a Jobbikra, de 22-ben az összefogásra nem.
8/10 anonim válasza:
Én ellenzéki vagyok. Először Vona, majd MZP, most Magyar Péter. Az előtt nem foglalkoztam politikával a koromból kitolyólag, még csak 33 vagyok.
9/10 anonim válasza:
Kitolyólag.... XD úgy értem, kifolyólag
10/10 Odüsszeusz92 válasza:
Mindenhonnan mentek hozzájuk szavazók, mondjuk a Dk-tól, kutyáktól, Mi hazánktól nem nagyon, de lehet hogy most tőlük is sokan átpártolnak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!