Magyar Péter már el is kezdte rontani a népszerűségét ezzel a sértődős kirohanásával?
Figyelt kérdés
Hogyan fogja így megállni a helyét a nagypolitikában? Egyáltalán mi ez a MP jelenség? TISZAVIRÁG életűnek tűnik ez a fellángolás.jún. 12. 20:21
2/11 anonim válasza:
Nem. Ez szándékos, hiszen arra a narratívára játszik rá, hogy az ATV fideszes, ellene és a kormányváltás ellen van.
3/11 anonim válasza:
"TISZAVIRÁG életűnek tűnik ez a fellángolás."
Kivancsi vagyok, mi alapjan latod igy.
4/11 anonim válasza:
Igen, ez egyértelmű. Ráadásul utána bűncselekményt is követett el, ami miatt már folyik ellene az eljárás.
5/11 anonim válasza:
Nem, értelmes ember eddig is látta, hogy az ATV egy propagandacsatorna, Fideszesnek meg nincsen agya.
6/11 anonim válasza:
Általában a negatív hír is hír, mert legalább vele foglalkoznak.
7/11 anonim válasza:
Nem. Főleg szerintem a töke tele van már mindenkinek a politikával. Senkit nem érdekel éppen, hogy ki mit csinált. Túl sok volt... tűnjenek a választási plakátok, aztán hadd éljünk normálisan...
Ősszel meg majd úgyis jön a tünciszezon. De addig nem látol rá lehetőséget, hogy bármilyen botrányból nagy ügy kerekedjen.
8/11 anonim válasza:
Atv-ben dolgozik egy csaj ismerõsöm. 3 ève ledöbbentem amikor mondta, hogy a fidesz irányítja a híreket az atv-ben. Aztán azon is ledöbbentem mikor 1 ève mondta h szerinte Schiffer is fideszes, majd elkezdtem jobban hallgatni a megszólalásait és rájöttem h igaza van. Most is elmondta Schiffer a választás elõtt, hogy nyugaton háborús kèszülõdés van és h mindenkinek be kell látnia, hogy ez a valóság, nem csak a fidesz találta ki :D
9/11 anonim válasza:
Nem kedvelem Magyart, de ezzel a megmozdulásával egyet tudok érteni. A mösorvezető túlontúl szemtelen és provokatív volt. Abszolút szakmaiatlan, hogy az interjúlannyal már a kezdetektől agresszíven lép föl, és burkoltan hazugnak titulálja. Az anyjával beszéljen így, meg a Németh-el.
10/11 anonim válasza:
Az is érdekes amikor bement az ügyészségre kitalálni, de azóta semmi hír....
Az is erdekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!