Hogyan fog alakulni, Magyar Péter népszerűsége amikor kénytelen lesz színt vallani sarkalatos kérdésekben? És hogyan vélekedik ezekről egyáltalán Magyar Péter?
Figyelt kérdés
pl.
- Kötelező migránsbetelepítés elfogadása
- Ukrán háború támogatása, magyar katonákkal is akár
- Kötelező sorozás egy EU hadseregbe
- A hőn áhított USA fennhatóságú Európai Egyesült Államokba csatlakozás
jún. 10. 14:51
3/9 anonim válasza:
Engem csak az érdekel, hogy II. Aegont vagy Rhaenyrát támogatja-e?
4/9 anonim válasza:
Ezekről már amúgy mind beszélt és sajnos a degenerált fidesz állaspontját osztja (vagyis még a hamis kérdésfelvetést sem kérdőjelezi meg.)
5/9 anonim válasza:
A Tisza tegnap tetőzött. Innentől apadás várható.
6/9 anonim válasza:
Már színt valott, az a te hibád, hogy gombaként élsz, s nem követted, 3 hét 196 helyszinen beszélt. Ezen felül is rengeteg interjút adott.
7/9 anonim válasza:
Amikor megnyitottam a kérdést azt hittem, hogy na végre egy jó kérdés.
De látom, hogy Fideszes ostobaság.
Ezekben a kérdésekben nem kell megnyilvánulnia, és nem is fog. Egész egyszerűen azért nem, mert nem releváns kérdések. Egyik bekövetkezése sem várható.
Viszont az EP-ben és a Budapesti közgyűlésben tényleg meg kell mutatniuk, hogy mit csinálnak. Utóbbiban azt is, hogy kikkel fognak össze.
8/9 anonim válasza:
Kiindulva abból milyen fanatikus rajongótábora van szerintem bármit fog mondani vagy annak az ellenkezőjét, kritikátlanul elfogadják a hívei. Ilyen szempontból olyan, mint Orbán. Mindent elfogadnak tőle is a szavazói. Úgy tűnik az egyetlen kritika MP-vel szemben, hogy sem a fidesszel, sem a dk-val nem állhat össze. Ezentúl, ha balliberális vagy széljobber lesz oda is követik a választói.
9/9 A kérdező kommentje:
Kb. tényleg az a helyzet, hogy az ellenzéki szavazók MPt követő hányadának semmilyen más elképzelésük és tudásuk nincs a politikáról, mint hogy vesszen a mocskos Orbán. És ha ezt MP kivitelezi akkor őt támogatják. Ha a tóparti mosómedve akkor meg azt.
jún. 10. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!