Magyar Péter ilyen viselkedése növeli vagy inkább csökkenti e a népszerűségét?
2024. jún. 10. 21:08
A kérdező szavazást indított:
Növeli
Csökkenti
Nem befolyásolja
32 szavazat
1/13 anonim válasza:
Minek hívták be, ha Rónai azt mondja, hogy nincs kérdés? Na ez nekem érthetetlen.
Nem mondom, hogy ez volt a legszebb reakció, de érthető.
2/13 anonim válasza:
A hívei azt tanácsolják neki, hogy pihennie kéne...
3/13 anonim válasza:
Fidesz kézben lévő állelenzéki kékfideszes TV-t értelmes ember nem nézi
4/13 anonim válasza:
Hogy az Istenben viselkedett már ez a riporternek csúfolt balfácán? Én még ennyit sem bírtam volna ki.
5/13 anonim válasza:
Mivel nem volt kérdés, érthető hogy nem maradt bent feleslegesen
6/13 anonim válasza:
Kicsit a töke tele van az atv-vel,megértem 😃
Régen még kérdésekkel zaklattak az újságírók, ma már kérdésre se fussa...
8/13 anonim válasza:
Ja, nagy csalódás ez a kopasz majom.
Azt hittem ő egy értelmes műsorvezető, közben meg fidesz csicska már ő is.
9/13 anonim válasza:
Ööóö... Ezt nem vartam Rónai Egontól. Azt mondta, "ezt az áldatlan kutyakomédiat hagyjuk abba" Magyar Péter abbahagyta. Ennyi. Én azt vártam, hogy Ronai Egonnak lesz kérdése Magyar Péterhez. MP is ezt várta. Rónai Egon közölte, nincs kérdés. Ŕonai itt akart vmifele botrányt, nem interjút. Hát megkapta. De ezzel MP népszerűsége nem fog csökkeni. Nem értem, Rónai miért nem kérdezett, ahogy egy riporterhez illik. Senkivel ilyet még nem csinált...
10/13 anonim válasza:
Minek hívták be, ha nincs kérdés? Magyar nem fog alja szintre lealacsonyodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!