Más is csalódott egy picit a tegnapi eredmények miatt?
Budapestiek, van aki a Momentumra szavazott? Engem mélységes szomorusaggal tolt el, hogy pl egy náci párt, akik az EU lebontásán dolgoznak igen, de egy liberális Momentum, akik talán a legtöbbet tették értünk az unióban, ők nem jutottak be.
Sajnálom továbbá, hogy a fővárosi listán is csak 4,9 %-ot értek el. Ezt jól mondta Karácsony, nem igazán érti, miért indultak külön. Soproni Tamás szerintem nagyon jó listavezető. Na mindegy, érdekes lesz.
Értem én hogy mist a TISZAé a főszerep, de számomra ők továbbra is egy zsákbamacska. Milyen utat láttok reálisan a Momsntumnak? Donáth Anna lemondott.
A momentum egy lufi párt nem pukkant ki pár éven belül hanem folyamatosan eresztett le.
Csak mellesleg óriási szívességet ettek a Fidesznek, hogy megfúrták az olimpiát mert abba most belebuktak volna!
Én örültem volna ha a Momentum (és a MKKP) szerez legalább egy mandátumot. Egyfelől akkor kevesebb jutott volna a fidesznek, másfelől több az ellenzéknek.
Mindegy. Kevesen szavaztunk rájuk, így jártak.
Azzal nincs semmi baj, hogy önállóan indultak. Mástól is ezt vártam volna.
Ami meg a jövőt illeti...Újraválasztják Fegyőrt és újra lesz karaktere a pártnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!