Ki mit szól a tegnapi Országgyűlési választás eredményéhez?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 04:42
A kérdező szavazást indított:
Örülök neki
Csalódtam
Erre számítottam
Nem érdekel
126 szavazat
1/76 anonim válasza:
Csalódtam, mert Budapestnek is narancssárgának kellene lennie.
2/76 anonim válasza:
Hihetetlen hogy még mindig ennyi az ostoba ember.
3/76 anonim válasza:
Budapesten van az ész, nagyon elkeserítő, hogy egy ilyen undorító, primitív kampánnyal ennyire meg lehet etetni az ostoba tömeget. De a válság legalább a Fideszre borul. Tisztességes módszerekkel itt nem lehet nyerni.
4/76 anonim válasza:
Mit ugatnak még ezek után is az ellenzékiek? Ezért nem fogtok nyerni soha.
5/76 anonim válasza:
Eddig is rühelltem a vidékieket, mostmár egész egyszerűen gyűlölöm őket.
6/76 anonim válasza:
Élek a szabad véleménynyilvánítás jogával, amíg megtehetem, kedves 4-es fideszes, szavaztam, jogom van kritizálni is.
7/76 anonim válasza:
Kedves 5-ös! Vidékiként teljesen egyet tudok érteni veled, undorító a vidéki emberek viselkedése...
8/76 anonim válasza:
Örülök neki.
Tudjátok itt vidéken 2014 előtt, alig 60-100 nettóból élt az átlagember ma ennek több mint duplája. 2014 közelében nem ritka volt ,hogy egy pék, hentes alig nettó 80ból élt, és hónap végén már nem volt mit ennie. Sokan ezért szavaznak a kormányra.
9/76 anonim válasza:
A költségei is számold már bele.
Vagy Zalán az a plusz 50k a megtakarítások már midnen hónapban?
Ugye hogy nem :D
Meg vagy vezetve te is
10/76 anonim válasza:
De a 200 ft-os kenyér most 550 ft.
Euró 400, benzin is lesz 800 ft rövidesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!