A Hont Andrásnak valójában kik a célközönségei?
Figyelt kérdés
jún. 8. 18:46
1/7 anonim válasza:
Akik gondolkoznak és nem az O1G-ből áll az életük.
2/7 anonim válasza:
Rosszindulatú daganatok. Pöffeszkedő kivagyik, pöffeteg sötétben tartott gombák.
3/7 anonim válasza:
De hogy ne csak ennyit írjak, én Fideszes vagyok és bírom, nem mindennel értek egyet amit mond de ettől még jó meglátásai vannak sok témában.
5/7 anonim válasza:
Gondolom bárki, direkt provokatív tartalmakat állít elő,hogy minél többen kattintsanak rá, még ha többségében csak azért is,hogy fikázzák. Úgy tűnik,őt ez nem zavarja. Számomra sokszor ellenszenves a stílusa,ugyanakkor valahol nem bánom,hogy vannak ilyen figurák is,akik olyasmiket is leírnak,amivel tudják,hogy nem lesznek népszerűek,sőt kifejezetten ellenérzést váltanak ki a többségből. Annyira sok finomkodó,megfelelési kényszeres újságíró van,aki már kb. senkit nem mer kritizálni,akit a tömeg éppen éltet,hogy néha nem árt egy-két ilyen troll sem, mint a Hont,aki bevállalja,hogy közutálat tárgya lesz,és beleköt abba is,akibe a többség nem mer.
6/7 A kérdező kommentje:
Én egy ideig követtem, folyamatosan néztem az atv öt műsorát, de Magyar Péter óta mintha elszaladt volna vele a ló. Nem vagyok egy O1G-s, nem hiszek abban, hogy a patásördög jobb lenne helyette, de valahogy mégis túlzás amit csinál. Lehet kritizálni valakit, sőt kell is a politikai bálványozást nem tartom helyesnek, de amit csinál az már fikázás, hőzöngés kategória. Lehet hogy nem fizeti a Tóni, de már már megafonhoz közelítő az amit csinál és a megafon előszeretettel idéz tőlük. Atv öt kommentjét MP óta tiltották és már egyre kevesebben kedvelik a Honton és emiatt a stílusa miatt már én se kedvelem. Emiatt vagyok kíváncsi arra, hogy pontosan kik a célcsoportjai.
jún. 8. 20:05
7/7 anonim válasza:
"Atv öt kommentjét MP óta tiltották" értem, hogy slimfit messiás ezt mondta, de olyan nehéz lenne utána nézni neten, hogy mi az igazság?
https://www.youtube.com/watch?v=nFGdxyhErz8&list=PLLbVIN5-th..
érdemes megnézni, hogy a kommentelők hány százaléka olyan akinek semmilyen más aktivitása nincs csak itt a fikázás. Az úgy nem pálya, hogy előbb rászabadítod a komment kommandódat a youtube videóikra, utána meg sírsz, hogy letiltják a kommenteket. Ha tényleg ez lenne az arány a műsor kedveltségében, mint ami a hozzászólások alapján kinéz akkor nem futna kb. azonos nézettséggel, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!