Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Konok...

Miért van az, hogy Konok Péter és Czeglédi Zoltán az Öt c. műsorban rendre idomul a Schiffer-Hont pároshoz, más műsorokban meg egész más véleményük van ugyanazokról az ügyekről? (Pl. Magyar Péterről)

Figyelt kérdés
Az Ötben nagyjából mindig egyetértenek a két nyugat- és MagyarPéter-gyűlölő, Orbán- és Putyin-apologétával, más műsorokban (pl. Konok a Kötöttfogásban, Ceglédi a Leknerrel közös műsorában) viszont egyáltalán nem olyanok. Miért?

máj. 7. 06:01
A kérdező szavazást indított:
Gyenge, befolyásolható személyisegek
Konfliktuskerülők
Műsorról műsorra mást gondolnak tényleg
8 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem baj. Mindenkinek legyen szabad, önálló véleménye. Egyik irányba se legyen elfogult.
máj. 7. 06:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanak amit a műsor készítői hallani szeretnénwk. Ha nem úgy beszélnek, legközelebb mást hívnak.
máj. 7. 06:28
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
2# Szerintem fordítva van. Mindenki olyan műsorba megy, ami az ő világnézetének megfelel.
máj. 7. 06:30
 4/5 A kérdező kommentje:

1,3:

De épp azt mondom, hogy nem következetesek a véleményükkel, hanem igazodnak a közeghez, úgy tűnik.

máj. 7. 06:41
 5/5 Mansour ***** válasza:
Tény, hogy igazodnak a közeghez, de ez nem biztos, hogy becstelen, anyagi érdeken alapuló megalkuvás. Lehet, hogy az is van benne, ezt én nem tudom megítélni. De az biztos, hogy van benne egy olyan számítás, hogy: 1. így az adott médiumban "bérelt" helyük van, mindig őket fogják hívni, 2. ha az adott médium közönségének tetsző dolgokat mondanak, azzal megnyerik a közönség bizalmát, adni fognak a véleményükre, így eljuttathatnak az adott közönséghez olyan üzeneteket, amik az adott közönséghez más módon nem jutnának el.
máj. 7. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!