Hont András agyilag teljesen belerokkant a Magyar Péter utálatába?!
Én nem vagyok fenn a face-n, az ATV-ben láttam, és kapásból dobtam az agyam, hogy ez a majom mennyire ostoba.
Mondjuk engem nem érdekelt Magyar Péter, de ez a Hont nevű alak egész szimpatikussá tette a mérhetetlen gyűlöletével!
Érdekes, hogy ostobának látjátok. Én inkább úgy látom, mint aki lát annyira tisztán, hogy kikövetkeztesse a politika alakulását. Eddig bejöttek a számításai.
Én inkább azt érzékelem, hogy a Magyar Péter jelenség meglepte Hont Andrást. Ez nem szokványos, ilyen nem igazán szokott előfordúlni, nem ezt szoktuk meg. Ezért nem kedveli Hont a Magyar Pétert, mert felborítja a sémát, amit megszoktunk a jelenlétével. Amúgy szerintem baromi jó meglátásai vannak. Magyar Péternél pedig viccesnek tartom, ahogy próbál rájönni a trükkjére, hogy hogyan és miért működik ilyen jól.
Magyar Péter trükje pedig pofonegyszerű: Ne hagyd, hogy az örök vesztes ellenzékhez köthessenek. Aki kormányváltást akar az csendben, titokban is egyengetheti Magyar Péter útját. Ne tudja a bal kéz, hogy mit csinál a jobb.
Az a hont baja, hogy nem akarja felfogni a messiási módszerek működési elvét. Magyar Péter pedig érti a csíziót. De szerintem a Hont is felveszi a fonalat idővel, hiszen észreveszi a sémát. Csak a séma nem politikai, hanem vallási jellegű. Az a vicc, hogy Hont beszél is a "Hitek harcáról a politikában" csak ő nem úgy értelmezi, ahogy a Magyar használja.
Zseniális.
5-ös
Nem csak ostoba Hont, hanem gerinctelen is. Most pl. azzal haknizott pár napja, hogy Magyar rondának nevezte Dobrevet. Magyar szövegkörnyezetéből egyértelmű, hogy a plakátokról beszél (sőt, Dobrev előtt Szentkirályit is említi, érdekes, hogy erre nek ugrottak), de bárki odaírja ezt neki facebookon, azt elküldi az anyjába.
Egyébként a fő kérdésre a valasz, hogy igen, Hont belerokkant a Magyar gyűlöletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!