Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hont András agyilag teljesen...

Hont András agyilag teljesen belerokkant a Magyar Péter utálatába?!

Figyelt kérdés
Hallgatom ezt a csókát, és megállapítottam: ez kétszer olyan barom, mint én vagyok!

máj. 6. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem egy észlény az az ember
máj. 6. 22:55
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Hont Andrásról annyit kell tudni, hogy aktív facebookozós, ha ott valaki be mer szólni neki, közismert ember, azt jó sok műsoron át szereti ekézi. Nem Magyar Péter az első, így járt korábban pl. Deutsch, Ungár, Hadházy, Karácsony...stb.
máj. 6. 23:08
 3/8 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok fenn a face-n, az ATV-ben láttam, és kapásból dobtam az agyam, hogy ez a majom mennyire ostoba.

Mondjuk engem nem érdekelt Magyar Péter, de ez a Hont nevű alak egész szimpatikussá tette a mérhetetlen gyűlöletével!

máj. 6. 23:12
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Hont András egy igazi troll, olyan mint egy infantilis rossz gyerek, aki bárkinek a homokvárába belerúg,ami az útjába kerül. Ha nem lenne ,ki kéne találni. Mindezzel együtt én nem bánom,ha valaki azért meri kritizálni Magyar Pétert is, vállalva azzal azt a lincshangulatot,amit ezért facebook kommentelők ezreitől kap utána. Sok újságíró,megmondóember csak finomkodik,vagy hallgat ha Magyar Péterről van szó,mert félnek,hogy ízekre szedik őket a fanjai. Az ilyen Hont féle trollok legalább vannak olyan gátlástalanok,hogy ennek ellenére mondják a kemény kritikát,hogy utána közutálat tárgyai lesznek. Azt mondjuk nem értem az ATV részéről,h miért tiltják le a kommenteket az ÖT alatt, szerintem ahogy helye van a műsorban szereplők kritikáinak, úgy az őket kritizálók is hadd írják le róluk a véleményüket.
máj. 6. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy ostobának látjátok. Én inkább úgy látom, mint aki lát annyira tisztán, hogy kikövetkeztesse a politika alakulását. Eddig bejöttek a számításai.

Én inkább azt érzékelem, hogy a Magyar Péter jelenség meglepte Hont Andrást. Ez nem szokványos, ilyen nem igazán szokott előfordúlni, nem ezt szoktuk meg. Ezért nem kedveli Hont a Magyar Pétert, mert felborítja a sémát, amit megszoktunk a jelenlétével. Amúgy szerintem baromi jó meglátásai vannak. Magyar Péternél pedig viccesnek tartom, ahogy próbál rájönni a trükkjére, hogy hogyan és miért működik ilyen jól.

Magyar Péter trükje pedig pofonegyszerű: Ne hagyd, hogy az örök vesztes ellenzékhez köthessenek. Aki kormányváltást akar az csendben, titokban is egyengetheti Magyar Péter útját. Ne tudja a bal kéz, hogy mit csinál a jobb.

Az a hont baja, hogy nem akarja felfogni a messiási módszerek működési elvét. Magyar Péter pedig érti a csíziót. De szerintem a Hont is felveszi a fonalat idővel, hiszen észreveszi a sémát. Csak a séma nem politikai, hanem vallási jellegű. Az a vicc, hogy Hont beszél is a "Hitek harcáról a politikában" csak ő nem úgy értelmezi, ahogy a Magyar használja.

Zseniális.

máj. 7. 00:00
 6/8 Mansour ***** válasza:
72%
Szerintem is Hont András az, aki eddig talán legtisztábban látott minden politikai fejleményt. Viszont a Magyar Péter jelenséget valóban a megszokott sémák alapján próbálja értelmezni, és elfogult Magyar Péterrel szemben (ez bizonyos szempontból érthető is). Majd az idő mondja meg, kinek van inkább igaza, mire jut Magyar Péter a messiási szereppel.
máj. 7. 08:04
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
Hont András kussolj már
máj. 7. 19:12
 8/8 Barbell Deadlift ***** válasza:
82%

5-ös

Nem csak ostoba Hont, hanem gerinctelen is. Most pl. azzal haknizott pár napja, hogy Magyar rondának nevezte Dobrevet. Magyar szövegkörnyezetéből egyértelmű, hogy a plakátokról beszél (sőt, Dobrev előtt Szentkirályit is említi, érdekes, hogy erre nek ugrottak), de bárki odaírja ezt neki facebookon, azt elküldi az anyjába.

Egyébként a fő kérdésre a valasz, hogy igen, Hont belerokkant a Magyar gyűlöletbe.

máj. 8. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!