Titeket nem zavart, akik néztétek a közvetítést a Békemenetről, hogy Orbán kisgyerekeket használt fel propaganda céllal az előadáson, ahol mindig azt kiáltották, hogy "Nem akarunk háborút!!! Nem akarunk háborút"???
Nem tudom felfogni, hogy egy iskola, színház hogy mehetett bele abba, hogy ártatlan gyerekeket használjon fel a Fidesz, aki mellesleg "gyermekek védelméről" prédikált.
Vajon bele gondoltak-e abba, hogy ez a gyerekeknek mekkora traumát okozhatnak/okozhattak, hogy "HÁBORÚT" kellett államdóan hangoztatniuk és ehhez vajon mit szólhattak a szülők.
Amikor láttam a közvetítésben a gyerekeket és hallottam a hangjukat, hogy mit mondanak, ökölbe szorult a kezem, hogy erre is képes a hatalom.
Mert a homoszexuálisok hova tartoznak, ha nem az LMBTQ-hoz, te okoska???
A rövidítésbe benne van, hogy MELEG!
LMBTQ - Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transzvesztita, Queer
Az LMBTQ-sok egyébként sem agymosottak, hanem ez benne van a génjükbe, arról nem tehetnek, van, aki akként született.
Ez nem egyfajta betegség, vagy "agymosás"
Teljesen más univerzumban élsz!
Talán olvass utána a leszbikusság, homoszexualitás történetének!!!
AZ ókori görögöktől indult ki ez a társadalmi réteg.
Látom, eléggé tájékozatlan vagy, csak a hülyeségeidet hajtogatott!
"Mert a homoszexuálisok hova tartoznak, ha nem az LMBTQ-hoz, te okoska???"
Kevered a fogalmakat. Az elmebétéskedés agyadra ment!😁
Melegek mindig is voltak. Ami új pontosan ez az elmebeteg mozgalom amivel egyébként nem minden meleg vállal ám közösséget!;)
"AZ ókori görögöktől indult ki ez a társadalmi réteg"
-Jah, Jézus meg feka volt tudom!😂
"Ami új pontosan ez az elmebeteg mozgalom"
Egész pontosan melyik része az "új"?
Majd a háború rosszabb lesz
Nevessetek csak de ha most MP nyert volna másnap kaptad volna a behívót hogy irány az ukrán frontra. Elsősorban nők és gyermekek.
Ja és beszoptad, 14:54-es, mert Karácsony Gergely lett a főpolgár mester.
Kaptam behívóparancsot az ellenzéktől hogy mehetek háborúba???
NEM!!!!!
Miről beszélünk akkor?????
Neked tényleg átmosták az agyad, te nyomorék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!