Titeket nem zavart, akik néztétek a közvetítést a Békemenetről, hogy Orbán kisgyerekeket használt fel propaganda céllal az előadáson, ahol mindig azt kiáltották, hogy "Nem akarunk háborút!!! Nem akarunk háborút"???
Nem tudom felfogni, hogy egy iskola, színház hogy mehetett bele abba, hogy ártatlan gyerekeket használjon fel a Fidesz, aki mellesleg "gyermekek védelméről" prédikált.
Vajon bele gondoltak-e abba, hogy ez a gyerekeknek mekkora traumát okozhatnak/okozhattak, hogy "HÁBORÚT" kellett államdóan hangoztatniuk és ehhez vajon mit szólhattak a szülők.
Amikor láttam a közvetítésben a gyerekeket és hallottam a hangjukat, hogy mit mondanak, ökölbe szorult a kezem, hogy erre is képes a hatalom.
9-es, bizony erre én is emlékszem!
"Van egy vörös vonal: a gyerekeinket hagyják békén!"
Szó szerint ezt mondta, amikor az LMBTQ-sok nyomulni akartak az iskolákban és óvodákban felvilágosítás és érzékenyítés címén.
Azzal egyébként egyet is értettem.
De látszik, hogy Orbán Viktor ötgyerekes apának és több-unokás nagypapának a gyerekek védelme is csak addig fontos, amíg politikai hasznot lehet belőle húzni. Ha abból tud hasznot húzni, hogy a legaljasabb módon kihasználja őket, akkor minden gátlás nélkül megteszi. És ott van a holdudvara (Vidnyánszky), aki simán megteszi neki a legmocskosabb dolgokat is.
"Szó szerint ezt mondta, amikor az LMBTQ-sok nyomulni akartak az iskolákban és óvodákban felvilágosítás és érzékenyítés címén."
Na, ezt meg honnan tudod, ki mondta neked?
Mutass egy forrást, ami erre utal!
Máskülönben nem hiszek neked, te is csak a Fidesz propagandát hajtogatod!
Mert az LMBTQ közösség nem kényszerít óvodás és iskolás gyerekeket, hogy saját nemükhöz vonzódjanak, vagy operáltassák át magukat!
Akkora hülyeséget írsz, hogy az nekem fáj!
Találj már ki még valami sztorit, kérlek!
Olyat hazudtál, hogy a Fidesz példát vehetne rólad!
Az addig oké, de hol van az, hogy ezt terjeszteni akarta az iskolákban és az óvodákban az LMBTQ?
Mert most is lehet kapni azt a könyvet.
Vagy az is gond, hogy leszbikusok könyvet adnak ki, vagy mi a bajod a leszbikus társadalommal?
LMBTQ volt, van és lesz mindenütt a világon, te nem avatkozhatsz bele, hogy legyen-e létjogosultságuk!
Aki meg akarja venni a könyvet, azt úgyis megveszi, de nem terjesztik erőszakkal!
Ez a nem mindegy!
Mehetsz akár pereskedni az LMBTQ könyvekkel kapcsolatban, de úgyis te fogod megszopni, mert nem jogsértés ennek a könyvnek a kiadása és terjesztése!
Mindenki olyan könyvet ad ki, amilyet akar!
Mondom mégegyszer, aki meg akarja venni a könyvet, úgyis megveszi, ha nem, akkor nem.
Tudsz tenni ellene tenni valamit?
Semmit!
Szóval te is hiába lázítod az embereket az LMBTQ közösséggel szemben, mint anno Adolf Hilter tette!
Az a mesekönyv óvodásoknak szólt.
És voltak olyan kezdeményezések, hogy ebből meséljenek az óvónők.
Bárki bármit kiadhat, csak legyen egyértelmű, hogy kinek szánja. És gyerekeknek ne szánjanak ilyet.
Az LMBTQ-közösség tagjai felnőttekkel ismertessék meg a maguk identitását, életvitelét, ne gyerekekkel.
09:32! Itt alább küldöm neked azt a hangfelvételt amiben orbán aztmondja hogy hagyják békén a gyerekeinket. Ha meghallgatod ezt a hangfelvételt akkor remélem hogy abbahagyod a hazugozást és magadhoz térsz, ha mégse térnél magadhoz akkor menj el orvoshoz mert kettőshallásod van vagy valami még sújosabb bajod.
"Mit is mondott a fődisznó? hagyják békén a gyerekeinket, hát most mi is ezt mondjuk a pedofidesznek és a fődisznónak."
Ittvan a bizonyíték erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!