Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali HVG miért ír...

A baloldali HVG miért ír rogáni propagandát megszégyenítő cikkeket?

Figyelt kérdés

[link]

22 évvel ezelőtt Medgyessy Péterről beszéltek. MP azt mert mondani, hogy kötelet a nyakába. Utána mondta is hogy vicc volt (amit már nem is feliratoztak a videóban)

Komoly a HVG-nél ez a legfontosabb hír Magyar Péterről?

2024. jún. 5. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Igazad van. Inkább arról kellene beszélni, hogy Magyar Péter az Európai Tanács elnökévé kívánja avanzsálni a pedofilsimgató Orbán Viktort.
2024. jún. 5. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nincs sok értelme manapság 22 évvel ezelőtti videókon csámcsogni,de a legtöbb portál kattintásvadász és pontosan tudják,hogy Magyar Péter nevével bármit eladhatnak. HVG esetén is szimpla clickbait lehet ez a cikk.

Magyar Péter és a fanjai részéről meg szimplán unalmas már az a paranoia ,hogy minden létező orgánum,aki negatív kontextusban mer írni/beszélni róla,azt Rogán mozgatja.

2024. jún. 5. 23:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem írtak már mást is róla. Amúgy meg miért kéne kímélni MP-t?
2024. jún. 6. 02:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves Selyemmajom-fanok,

Nem csak pontozgatni kellene, hanem érvelni is. Mózesetek azt mondta, hogy Orbán jó elnöke lenne az EU Tanácsnak, mert neki van víziója. Tessék ezt emésztgetni. Jó étvágyat!

2024. jún. 6. 02:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert az orbán- és a gyurcsány-média szerepe nem a tájékoztatás, hanem a manipuláció.
2024. jún. 6. 07:57
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
Ezt én már évek óta észre vettem, hogy az úgynevezett ellenzéki sajtó folyamatosan szidja a fideszt, de a választások előtt elkezdi támadni az ellenzéket is. Már több választás előtt feltűnt ez nekem. A 444-en olyan MZP ellenes cikkek jelentek meg 22-ben, hogy azt az Origo sírva irigyelte. Szégyen!
2024. jún. 6. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!