Vesztett a pártszövetség. Na Bumm! Volt már ilyen, meg lesz is.
Szabadon választhat, hogy marad polgármester 2 évig, vagy parlamenti képviselő 4 évig.
Az első pozícióba simán újraválasztanák, a második viszont jobban fizet.
2022. ápr. 4. 12:24
4/16 Andizsuzsi válasza:
Én azt gondolom, hogy igen.
2022. ápr. 4. 12:26
5/16 Andizsuzsi válasza:
"Az első pozícióba simán újraválasztanák"
Ebben én azért a tegnapiak után nem lennék biztos. A saját körzetét is nagyon elvesztette, és Lázárral szemben nem sok jót jósolnék neki polgármesterként sem.
2022. ápr. 4. 12:29
6/16 anonim válasza:
Óriási a nyomás rajta, gyurcsány is erőtlen gyávának nevezte ma, csak nehogy öngyi legyen még itt a végén. Komolyra fordítva természetesen beül a parlamentbe a nagy pízért.
2022. ápr. 4. 12:30
7/16 anonim válasza:
Mitől szégyenült volna meg?
NA meg is látszik a kérdezőn a 12 év propaganda és agymosás.
2022. ápr. 4. 12:32
8/16 anonim válasza:
"Miért szégyenült meg?"
Ezt komolyan kérdezed?
Tegnap az a szerencsétlen Karácsony volt az egyetlen, aki vele maradt a szarban.
Már én sajnáltam,eg a szerencsétlen 6-7 gyerekét, akiket odaállított, hogy ne legyen egyedül.
2022. ápr. 4. 12:33
9/16 Andizsuzsi válasza:
"Tegnap az a szerencsétlen Karácsony volt az egyetlen, aki vele maradt a szarban."
Mondjuk ő volt az is, aki beletolta.
2022. ápr. 4. 12:34
10/16 anonim válasza:
Én a helyében biztosan nem tenném. Mondhat bárki bármit, de ő országos politikusként igenis megbukott. Mint az ellenzék miniszterelnökjelöltje, ő viseli a felelősséget is a választásokon elért eredményekért elsősorban, hiába próbált meg már tegnap is kibújni ez alól. El kéne ismernie, hogy miatta lett ekkora történelmi vereség, az ellenzék több 100 ezer szavazattal kevesebbet kapott, mint 2018-ban és részben azért mert MZP volt az összefogás arca. Eddig se tartottam sokra, de ha beül a parlamentbe, akkor tovább fog csökkenni a szememben. Akkor bebizonyítja, hogy ő pusztán hataloméhségből indult el a választáson és most is, ahelyett hogy vállalná a felelősséget és levonná a szükséges következtetéseket inkább beül a kényelmes, jól fizető képviselői székbe, úgy hogy közben még egyénileg is kikapott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!