Ellenzéki fiatalok, tervezek elköltözni Magyarországról a 2022-es választások eredményei tekintetében?
"valaki esetleg jól érzi magát az országban és marad"
Feltételezem, akkor nem ellenzéki érzetű, és behúzta az x-et a fideszre. Nem hozzájuk szól a kérdés, ha tudtad volna értelmezni, akkor te is tudnád.
Én még elég fiatal vagyok ahhoz hogy '26ig várjak a kérdéssel, de egyszer családot, gyereket, komoly jövőt már nem ide szeretnék, ahhoz túl nyers a rendszer és mondhatni modern diktatúra amiben most él az ország. A másik pedig hogy minek küszködnék a megélhetésért ha tanultam azért annyit hogy jobb országokban alap dolognak számít valami, ami itthon kiváltság.
Jó ez az ország a cigányoknak, röghöz kötött gyereket nevelő családosoknak, mellé jó nagy teherrel a nyakukban a megélhetés miatt, utána meg csodálkoznak a szülők hogy a gyerek előadja hogy elköltözik és kint fog dolgozni, akkor meg megy a vergődés hogy itthon nem lehet élni? Hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!