2026-os választásokra mely politikai pártok fognak még létezni a mostani 2022-esekből?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 20:01
2/10 anonim válasza:
Fidesz-KDNP tuti.
DK tuti. (szerintem ha még van értelmezhető MSZP-s akkor velük még erősíthetnek is, esetleg bár Jobbikos arccal)
Momentum tuti.
Jobbik az szerintem kérdéses, mert lehet valami más fog a helyükön megjelenni.
MSZP, LMP, Párbeszéd be fog olvadni más pártokba. Elméletileg lehetőség még az is, hogy egybeolvadnak, de az is ugyanolyan vesztes bagázs lenne mint amilyen most.
3/10 anonim válasza:
remélem az ellenzék belátja hogy a régi bandával sosem fognak kormányt váltani. újjítás kéne , az ilyen fletóéktól jó messze eltakarodni és új hiteles arcokat kinevelni, lessz rá 4 évük de valójában volt eddig 12 és meg sem próbálták
4/10 anonim válasza:
Fidesz, DK, Momentum, MHM, MKKP - Biztosan tényezők lesznek
Jobbik, MSZP, Párbeszéd - Talán túlélik valahogy
MEMO, ISZOMM, Munkáspárt - Kérdéses
6/10 anonim válasza:
Talan a mi hazánk, ha nem kúrvulnak el és állnak át a baloldalra...
7/10 anonim válasza:
Látva azt, ami a Jobbikkal történt, Toro biztos nem kockáztatna meg ilyen rizikós koalíciókat. A parlamenten belül nincs is olyan párt, akivel esély lenne rá.
9/10 anonim válasza:
Fidesz, DK, Mi Hazánk biztosan. A többiekről nem tudom biztosan, hogy lètezni fognak '26 után.
10/10 anonim válasza:
A Momentum/Párbeszèd, addigra valószínüleg megszűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!