Szerintetek el kellene zárni az orosz gázt?
Figyelt kérdés
Én teljesen semleges vagyok ezzel kapcsolatban, véleményeket, érveket szeretnék mind két oldal mellett. Előre is köszönöm!2022. ápr. 3. 10:09
1/7 anonim válasza:
Melyik oldal mondott olyat, hogy el kell zárni az orosz gázt!
Ez megint a Fidesz agymosása
2/7 A kérdező kommentje:
#1: Nem monda senki! Én a Ti véleményeteket kérem!
2022. ápr. 3. 10:18
3/7 meszike91 válasza:
Szerintem hosszabb távon csökkenteni kell az oroszoktól való függésünket.
4/7 anonim válasza:
Ebben egyetértek, ki vagyunk szolgáltatva az oroszoknak
5/7 anonim válasza:
Majd Putyin elzárja, nekünk nem kell emiatt fájjon a fejünk.
Persze, jó lenne csökkenteni a függést egyetlen országtól vagy akár egyetlen energiahordozó típustól, de jelenleg minden más alternatíva sokkal drágább és sokkal kevésbé hatékonyabb lenne.
Mondom ezt úgy, hogy kifejezetten spórolunk a gázzal. (Meg minden mással is.) Szóval a "vedd lejjebb a fűtést" vagy "húzz pulóvert" vagy "takarózz be" körökön mi már régen túl vagyunk - nem azért, mert nem engedhetnénk meg magunknak, hogy kicsit melegebb legyen, hanem mert nem akarjuk szórni a pénzt, ha nem muszáj.
7/7 after stroke válasza:
Ne keverjétek össze a politikát az üzlettel. Az, hogy nagyjaink miket pofáznak, köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!