Titeket nem zavart, akik néztétek a közvetítést a Békemenetről, hogy Orbán kisgyerekeket használt fel propaganda céllal az előadáson, ahol mindig azt kiáltották, hogy "Nem akarunk háborút!!! Nem akarunk háborút"???
Nem tudom felfogni, hogy egy iskola, színház hogy mehetett bele abba, hogy ártatlan gyerekeket használjon fel a Fidesz, aki mellesleg "gyermekek védelméről" prédikált.
Vajon bele gondoltak-e abba, hogy ez a gyerekeknek mekkora traumát okozhatnak/okozhattak, hogy "HÁBORÚT" kellett államdóan hangoztatniuk és ehhez vajon mit szólhattak a szülők.
Amikor láttam a közvetítésben a gyerekeket és hallottam a hangjukat, hogy mit mondanak, ökölbe szorult a kezem, hogy erre is képes a hatalom.
ma 09:58
Nem hagyom, hogy az agymosás rám is kihatással legyen!
Orbán mi a faszt csinált a Békemeneten a gyerekekkel???
SZÍNDARABBAN ELHANGOZTATTA VELÜK, HOGY "NEM AKARUNK HÁBORÚT!!!"
Te térj már észhez, te agymosott ipari hulladék!
Meg egyébként sem terjesztené erőszakkal az óvodákban a könyveket!
Vagy mutass egy erre utaló LMBTQ forrást, ami ezt támasztaná alá!
Orbán és a Fidesz azt mond, amit akar, mert legtöbb dolog amit mondanak, mind hazugság, mint az is, hogy Szentkirályi szerint Karácsony kitiltaná Budapest utcáiról a 10 évnél idősebb autókat, ezt Karácsony is megerősítette hogy NEM IGAZ!
Az is lejáratás ellene, ha ő lesz a főpolgármester továbbra is, dugó, káosz, szemét és hajléktalanság fog Budapesten eluralkodni és a légszennyezettség.
Ez mind hosszú évek, évtizedek óta jelen van Budapesten is és az ország nagyobb vároasiban egyaránt, szóval hiába a lejáratás!
#14 Bla-bla-bla, brühühü...
Az nem teszi tönkre a gyerek életét ha kiskorában ilyenekkel traktálják, hogy "lehetsz fiú, de lehetsz lány is"...?!
"Az nem teszi tönkre a gyerek életét ha kiskorában ilyenekkel traktálják, hogy "lehetsz fiú, de lehetsz lány is"...?!"
És szerinted a Fidesz nem teszi tönkre a gyerekek életét a háborúval való riogatással, te észlény??!!
Nem tűnt fel neked, hogy a birkameneten volt előadásban szerencsétlen kisiskolás gyerekeknek ennyi volt a szerepük, hogy kiáltsák... "NEM AKARUNK HÁBORÚT!!! NEM AKARUNK HÁBORÚT!!!"
Na, ez szerinted mennyire normális dolog, hogy Orbán Viktor és a Fidesz politikai célra használja fel a gyerekeket????
Ki ezért a felelős, ha nem a Fidesz, az iskola és a szülők, akik engedték, hogy a kormány kisgyerekek agyát átmossa?
#24 "autentikus"...😁😁😁
Nem baj, h egy gyerek az még gyerek? Nem férfi, nem nő és ha békén hagynáj az ilyen beteg hülyeségekkel akkor tudna "autentikus" életet élni... Lépten-nyomon lelövitek magatok ezekkel a körmönfont "magyarázatokkal", nem baj? Beteg állatok vagytok...
Az LMBTQ gyűlölet és a Fidesz agymosás súlyos mentális károkat okozott a tornyodban, de ezt te nem fogod a büdös életbe észrevenni! :)
Kellett neked a Fideszre szavaznod!
Meg egyébként sem kötelező azt a könyvet megvenniük az embereknek, erre nem buzdított és nem kényszerített senkit az LMBTQ közösség!
Az más dolog, hogy a könyvben megírja gondolatait a leszbikus írónő és oké, hogy gyerekeknek szól, de ez felvilágosítja a gyerekeket hogy vannak ilyen emberek is a Világon, de nem buzdítja őket hogy azzá is váljanak!
Az elfogadásról beszél az író, nem buzdít és sarkall óvodásokat, hogy átoperáltassák magukat!
Vagy ha ismered azt a könyvet, akkor emelj ki szövegrészt, ami erre utalna, te észlény!!!!
Látom, neked halvány fingod nincs értelmezni a könyvben összefoglaltakkal, te is csak azt a Fidesz propagandát szajkózod, hogy "gyűlöld a bzkat, gyűlöld az LMBTQ közösséget, mert ártanak a világnak!"
Akkor itt az ideje, hogy fogj fegyvert és kinyírd az összest, ha ennyi eszed van! :)
Ezzel előrébb leszel szerinted?
Gyűlöletet keltesz velük szemben ígyis online, de ha ezt a való életbe megteszed nyiltan, az már közösség elleni izgatás, félelemkeltés, ami súlyos bűncselekmény!
De az agyadig sem ér el az a tény, hogy itt a kormány a legveszélyesebb, nem az LMBTQ közösség!
Utóbbi az vlt, van és lesz, ezellen te semmit nem tudsz tenni!!!!
Több alkalommal volt gyűlöletkeltő kampány az LMBTQ közösséggel szemben az elmúlt években!
Lett utána változás, eltűnt az LMBTQ közösség?
MOST IS VANNAK!!!!
Belgrád Rakparton is van LMBTQ szórakozóhely, ahol napi szinten járnak melegek, leszbikusok, de már transzvesztitát is láttam, ezen felül külföldi vendégek is voltak!
Szóval hiába hirdeted Viktor igéjét az idegen gyűlöleteddel, te ezen úgysem fogsz tudni változtatni!
Ennyit rólad, nevezz csak "bolsilibsibzpártisorosügynöknek" meg apádfszának, Amin nem tudsz változtatni, nem szűnik meg! :)
De védd továbbra is a kormányt, aki kegyelmet adott pedofiloknak és gyerekeket használnak fel politikai célra!
Ne mondd már nekem, hogy ez olyan kva normális dolog!
"Az LMBTQ gyűlölet és a Fidesz agymosás súlyos mentális károkat okozott a tornyodban, de ezt te nem fogod a büdös életbe észrevenni!"
1. Az LMBTQ-t a Fidesz nélkül is utálom köszi.
2. Nem vagyok Fideszes.
4. Az agyad inkább neked modták ki, ha azt hiszed hogy attól élsz autentikus életet ha a mondjuk férfi létedre női ruhákban, színes körmökkel stb szaladgáldz az utcán, mert aznap épp férfinek érzed magad!
Mert, ugye az LMBTQ propaganda szerint van olyan nem is aki váltogatja a nemi identitását. Kész röhej.
4. Az én szüleim (és még milliók, millárdok szülei!) boldog gyerekkort biztosítottak számomra és szerintem elég "autentikus" életet élek mint férfi. Pefig nem ksptam semmiféle LMBTQ BULLSHIT-et gyerekként. Ahogy milliárdnyi kortársamra is igaz ez.
5. Autentikus, tehát eredeti. Én az eredeti biológiai nememnek megfelelő identitással rendelkezem. Tehát "autentikus" a szexuális beállíottságom.
Amit az agymosott Lmbtq-hívők NEM tudnak megingatni.
Nem szeretem és nem védem a kormányt és nem igazán normális, hogy gyerekeketis felhasznál. Ez a gyakorlat viszont nrm most kezdődött és nem a politikában. Hányok attól pl ahogy a gyerekeket használják a reklámok hogy több szir-szart afjanak el. De ettöl még elismerem hogy hatékonyak. Ahogy Orbán is.
És még valami. Én nem utálom a melegeket, leszbiket. De az LMBTQ-propagandát igen. Ha te minden homoszexualist az LMBTQ-vsl kötsz össze, akkor ugyanolyan ökör vagy mint azok akik az oroszokat állandóan szovjetekhez kapcsolják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!