Titeket nem zavart, akik néztétek a közvetítést a Békemenetről, hogy Orbán kisgyerekeket használt fel propaganda céllal az előadáson, ahol mindig azt kiáltották, hogy "Nem akarunk háborút!!! Nem akarunk háborút"???
Nem tudom felfogni, hogy egy iskola, színház hogy mehetett bele abba, hogy ártatlan gyerekeket használjon fel a Fidesz, aki mellesleg "gyermekek védelméről" prédikált.
Vajon bele gondoltak-e abba, hogy ez a gyerekeknek mekkora traumát okozhatnak/okozhattak, hogy "HÁBORÚT" kellett államdóan hangoztatniuk és ehhez vajon mit szólhattak a szülők.
Amikor láttam a közvetítésben a gyerekeket és hallottam a hangjukat, hogy mit mondanak, ökölbe szorult a kezem, hogy erre is képes a hatalom.
Politikai pedofília a hivatalos neve amikor gyerekek mutogatásával próbálsz politikai hasznot kovácsolni.
"Azok a gyerekek szabad akaratból voltak ott." Ja a bicskei fideszes pedofil áldozatait se rángatták be az irodába, szabad akaratukból a 2 lábukon mentek be...... ne told fullba a retardot.....
Volt már a kérdés. Ha a válaszra vagy kíváncsi, miért nem olvastad el ott a válaszokat? Nyilvánvalóan a kérdés kiírásánál megkaptad javaslatként.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Én ezt felháborítónak tartom, és a pedofilok bűncselekményeivel tartom azonos szintűnek - függetlenül attól, hogy tudom, soha nem fogják bíróság elé állítani emiatt a szervezőket.
Én nem az iskola vagy a színház felelősségét firtatnám, hisz ezek kormány által fenntartott intézmények, akik a diktatúrában a nagy vezér parancsát teljesítik. Szerencsére EZ a diktátor (ellentétben a bajuszossal) nem gázkamrába küldi a gyerekeket, csak kivezényli őket énekelni a pártrendezvényre.
Hanem én a szülők felelősségét firtatnám. Miféle szülő az, aki engedi, hogy a gyerekét ilyen rendezvényen felhasználják? Nyilván olyan, akinek Orbán Führer fontosabb, mint a saját gyereke.
Kinek jött a legjobban, a legjobbkor az ukrán-orosz háború?
Ugye, hogy Orbánnak és a Fidesznek?
- 2022-es választások előtt úgy jött megmentőként nekik ez a háború, mint a messiás. Lett egy új ütős téma, amire felépíthette a Fidesz az új kampányát.
- Lett egy újabb ürügy a veszélyhelyzet, a rendeleti kormányzás fenntartására.
- Lett mivel kampányolni Brüsszel ellen. A migráns téma már elcsépelt lett.
Ha hirtelen vége lesz a háborúnak, akkor Orbánék lesznek a legszomorúbbak, mert eltűnik az eddigi legjobb témájuk.
Pont annyira gáz, mint a történelem során bármikor, amikor propaganda célokra használtak fel gyerekeket. Érdemben nem különbözik ettől:
A fideszesek pedig kritika nélkül tapsolnak hozzá.
Amikor a bolsi hisztizik, a szokásos kifordult agyállományával....
Ok.
Tudom, neked az a természetes, ha transz 50-es kukimukik mesekönyvvel lovagoltatnak gyerekeket, itt nem ez a helyzet.
"propagandának használnak fel"
Mint a liberáltak a melegeket, menekülteket, szerencsétlen állatokat, stbstb....
"Mint a liberáltak a melegeket, menekülteket, szerencsétlen állatokat, stbstb...."
Ez is igaz. Egymás "hibáit" vesszük észre, a sajátunkat sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!