Ismerős mondta, hogy a nyugdíjas barátnőivel összeszedték őket és úgy buszoztatták fel a békemenetre?
17!
Természetesen nem kell ennyire költeni, felháborítónak tartom sőt, én megtiltanék mindenféle kampányt. De az eredeti kérdés a buszokra vonatkozott, abban semmi durvát nem látok.
Nem vagyok Fideszes.
Egyébként egyelőre csak a Mi hazánkban látom a magyar nép gerincét.
23# A fideszeseknél az a győzelem hogy az ország egyre szarabb állapotban van de a propaganda miatt mindenki azt hiszi, hogy a hábólú ellen kűzd?
Gondolom az nem számít hogy az EU második legszegényebb országa vagyunk és legkorruptja is egyben. Persze az M1-en nyilván ezt is megmagyarázzák nektek. :D
"láttad a 444-es békemenet tudósítást? az átlag 40 iq-s, de ez van. nem jobbágy szint, mert azok kiálltak magukért, ez valami más lesz :D"
Én fideszes média tudósítását láttam, az összes megszólított intelligens ember volt. Nyilván az ellenzék a hülyéket mutatja be. Ez a Magyar Péter, Dk, Momentum, vagy bármelyik politikai erő rendezvényein így van. Mindnél azonos az értelmesek és a hülyék aránya és azt mutatja meg a média, ami az általa képviselt oldal előnyére válik. Azt hittem ez mindenki számára egyértelmű.
tessék, ez az átlag: https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
de tapsolnak tovább.
Kérdező: te mivel bizonyított hogy olyan okos vagy? Te mindenki feledte állsz? Mert eddig ez jött le azt üzeneteitből.
Mit teszel te az országért?
Nézd meg mennyi pénzt ment most a kórházakra, és az iskolákra is. Tájékozódj mielőtt csak ezt a két szót tudod szajkózni.
Szerinted az ellenzék akik a parlamentben vannak miből tartják fenn magukat? Nem a te pénzedből, az adódból ugyanúgy?
Neki kis kellenek plakátok és buszok, ez minden politikai pártnál választások előtt alap. Ehhez jönnek a mecenások.
Az ellenzék eddig mit adott neked? Majdnem államcsődöt, az egészségügyi összeroppanását?
Te milyen birka vagy? Van diplomád, mi a munkád?
29# Kérlek nézd meg az ellenzéki tüntetéseket és az azokra irányuló marketing mennyiségét a fidesszel szemben (plakát, köztv, influencerek, youtube és facebook hirdetések, lefizetett propagandisták). Aztán ha ezt megtetted akkor nagyon mélyen maradj csendben.
29# Grafikus vagyok, három nyelven beszélek és ausztriában élek, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!