Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem idegesítőek a...

Csak nekem idegesítőek a fideszes nyugdíjasok?

Figyelt kérdés

Ők minősítenek mindenkit a legocsmányabb hangnemben, ha valaki nem fidesz párti.

Ők teszik ki a fidesz szavazótáborának a nagy részét.

Ők azok, akiknek a legjobban kéne tudni, hogy mennyire romlott ez a fajta rendszer, amit Orbán kiépített itthon. Megtapasztalhatták a kádár féle rendszer idején is.

Ennek ellenére, miért van milliónyi fideszes nyugdíjas és miért fröcsögnek mindenkire facebookon, élőben aki nem fideszes?

máj. 31. 12:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
A kérdésed kifejtése minősíett hazugságokat tartalmaz.
máj. 31. 12:58
 2/13 anonim ***** válasza:
57%

Az idősek már nehezen változtatnak, jobban szeretik a megszokott dolgokat. Még nehezebb szembesülniük egy tévedéssel, illetve már gyengébb az ítélőképességük, védtelenebbek az álhírekkel, modern dolgokkal szemben, könnyebben átverhetők.

Én támogatnám hogy bizonyos kor felett kevesebbet érjen a szavazatuk, mivel amit megszavaznak, abban ők már alig fognak élni. Mindenképp lehessen szavazati joguk de mondjuk felet érjen egy fiatal felnőttéhez képest.

Egyébként egyik nagyszülőm se volt sosem fideszes, igaz már csak 2 él és talán az egyik mozgó urnával fog tudni szavazni, de nem biztos hogy akarja így.

máj. 31. 12:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én támogatnám hogy bizonyos kor alatt kevesebbet érjen a szavazatuk, mivel 18 évesen még kicsit sem érdekli őket a politik és a történelem. Könnyen megvezethetőek, hiszen még gyerekek. Kb. 2 választás után kerülnek képbe. Mindenképp lehessen szavazati joguk de mondjuk felet érjen valódi felnőttéhez képest.
máj. 31. 13:03
 4/13 anonim ***** válasza:
61%
Ha a @2 a @3 aran teljesulne, en azzal is ki lennek bekulve. Azoknak erjen 1 egeszet a szavazata, akik buntetlen eloeletu, aktiv kereso statuszban vannak, elvegre az o penzukbol jatsszuk mindannyian ezt a tarsadalomnak nevezett jatekot. Mindenki mase 1-nel kevesebbet, valamilyen mertekben.
máj. 31. 13:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem is furák.
máj. 31. 13:13
 6/13 anonim ***** válasza:

#4!

Csak görbe tükröt mutattam a 2-es kommentelőnek, mert lazán ki lehet fordítani a gondolatmenetét.

Valójában inkább azt szereném, ha az 1 (float) pontot szétoszthatnám a jelöltek között. Persze ez csak online szavazással lenne megvalósítható. De ezzel tudnék a 2. és 3. szimpatikus jelöltnek, pártnak is szavazatot adni.

máj. 31. 13:13
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Ha bedölnek, mert bedöltek sok megtévesztô bűncselekménynek pl az unokázós telefoncsalóknak, hogy az unokájukat autóvaleset érte. Ha ilyen olcsó trükknek bedölnek, akkor a fidesznek borzasztóan könnyű dolguk van, de szerencsére nem minden nyugdíjas ilyen, vannak okosabbak is. Ilyenek mindig lesznek, ki tudja minket idősként ki fog hülyének nézni, és még nem is fogunk tudni róla elvakultságunk miatt .
máj. 31. 13:16
 8/13 anonim ***** válasza:
44%
Csak neked.
máj. 31. 13:22
 9/13 anonim ***** válasza:
41%

Ha minősít a fideszes nyugdíjas aki az adófizetők pénzén fenntartott királyi tv-n csüng, és ők kezdik a fröcsögést…

Ezt kell nekik mondani:

Ne haragudj, de szerintem elfelejtetted… Nem egy udvaron száradt a gatyánk

Ezzel meg is nyerted a párbajt személyeskedés nélkül

máj. 31. 13:26
 10/13 anonim ***** válasza:
64%
A kérdés igencsak uszító, fasiszta színezetű.
máj. 31. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!