Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz hozzá, hogy Magyar...

Mit szólsz hozzá, hogy Magyar Péter le akarta halkítani a gyereknapi rendezvényt, hogy az ő szónoklatára figyeljenek inkább?

Figyelt kérdés
[link]

2024. máj. 30. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10 ezt miböl vetted le? Az egybites agyaddal nem jutottál túl a vidékizésen, meg túl az országhatáron? Gondolom még a Budapest tábla külsö oldalát is csak fotón láttad. :D

Növessz második agysejtet, akkor tújutsz azon, hogy nem mindenki fideszses, aki nem olyan szerencsétlen, mint te.

Amúgy nálunk ARD vagy ZDF-van de az sem sokkal jobb.

2024. máj. 30. 18:01
 12/14 anonim ***** válasza:

11# És ennyi ésszel elhiszed hogy egy propagandista mondta, hogy valakitől hallotta hogy magyar péter mit csinált?

Hiába vagy külföldön, nem sok eszed van. (amúgy én is linz-ben élek lol)

2024. máj. 30. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:

"amúgy én is linz-ben élek lol"

Dehogy élsz. Maximum laksz. De a fövárosiak közül a vidékizös fajta csak Bécsben meg Berlinben tud gondolkodni, így ezt az utóbbit is kétkedve fogadom.

"nem sok eszed van"

Az pont azzal a nemsokkal több mint neked.

"És ennyi ésszel elhiszed hogy egy propagandista mondta,"

Nekem nem mondott semmit propagandista. Nem klikkesedek magyarokkal.

Tény, hogy elvált, amikor asszonyka bukott. Ezzel még nem lenne baj.

Tény az is, hogy kiteregette a szennyest, ami csak rájuk tartozik.

Nekem ennyi elég is volt a véleményem megalkoztásához. A többi amit utána kezdtek tolni, sosem érdekelt. Józan ember ennyiböl tudja milyen valakinek a személyisége, a propagandisták vergödése meg pont az olyan emelkedett szellemi szintü embereknek szól mint te, csak épp a fidesz szavazótáborában.

2024. máj. 30. 18:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Legalább nem okozott csalódást a józanul gondolkodóknak!
2024. máj. 31. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!