Mit szólsz hozzá, hogy Magyar Péter le akarta halkítani a gyereknapi rendezvényt, hogy az ő szónoklatára figyeljenek inkább?
Nos én, aki OTT VOLTAM Szécsényben ezt tudom mondani:
Péter abszolút nem akarta elhallgattatni a gyereknapot. Érdekes módon, amikor Péter elkezdett beszélni a rendezvényen irdatlan hangosan elkezdték nyomni a zenét. A zenét Hasznosi Márk kezelte, aki köztudottan Fideszes. Még a polgármester emberei is elmentek rászólni, hogy kicsit halkítsa le, mivel még azokat is zavarta, akik a gyereknapon voltak, nem ért semmit, ugyanúgy ment a zene. Utána, ahogy Péter abbahagyta a beszédet egyből elhalkult a zene érdekes módon. Undorító Fideszes húzás volt ez is!
Nem értem az egybitességet. Ha valaki nem bírja MP-t, miért kéne fideszesnek lennie?
Én a jelenlegi kormánynak sem felejtem el 2-3 évvel ezelötti akcióit, de ettöl még nem fogom kinyalni MP valagát melegszarig.
Ahogy, amivel bekerült a közéletbe, arra nincsenek szavak. Normál embernek ha zátonyra fut a házassága, megolja otthon.
Ö mit is csinált? Szépen játszotta aszerepét, amíg a felesége nem bukott.
Amikor meg bukott, akkor rajta áttaposva próbál feljutni?
Igazi gerinces férfiember. Ilyen kell a politikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!