Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péterrel szembeni...

Magyar Péterrel szembeni Gyurcsányi kritika jogos?

Figyelt kérdés

"Mondják, mit tudnak Magyarról? (…) Vezetett már mondjuk egy falut? Bármely összetett politikai közösséget? (…) Rábíznának komoly dolgot, akiről eddig csak annyit tudnak, hogy talán meggyőzően szónokol? Ennyi alapján rábíznák az életüket? Miért nem áll ki vitákra? Miért keresi a kifogásokat? Ismerik a jelöltjeit?"

Ebben Én igazat adok az ex-miniszterelnökünknek. Te hogy látod?

máj. 19. 11:43
A kérdező szavazást indított:
Igaza van ebben Gyurcsány Ferencnek
nem, ugyanis beírom...
31 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Vak tyúk is talál szemet...
máj. 19. 11:46
 2/15 anonim ***** válasza:
36%

Az, hogy nem áll ki vitákra hatalmas nagy blődség. Elment puzsérral is vitatkozni, volt a partizánban is, hónapokon keresztül ment mindenhova ahol durva keresztkérdéseket is feltettek neki.

Ezt pedig felejtsd már el az 1-bites agyaddal, hogy rábíznánk az országot. SENKIRE NEM SZABAD BÍZNI AZ ORSZÁGOT... ez egy demokrácia, vezesse 2-3 párt és alkudjanak meg egymással, hogy mindenki érvényesülhessen.

Komolyan mondom olyan szinten vagytok mintha királyság lenne ti meg a jobbágyok lennétek.

máj. 19. 11:48
 3/15 anonim ***** válasza:
62%
Nincs igaza, hiszen ez alapján a gondolatmenet alapján senki nem kezdhetne politikai karriert. (Senki nem született polgármesternek, pártelnöknek.)
máj. 19. 11:50
 4/15 anonim ***** válasza:
62%

Mindenki úgy kezdi, hogy van egy első alkalom...még akkor is, ha saját magáról azt gondolja, hogy az isten politikai vezetőnek teremtette.

Aztán ugye ott van az a probléma, hogy mit kezdjünk azokkal, akikről tudjuk hogy van gyakorlatuk, de nem felététlenül szeretnénk, hogy rajtunk gyakoroljanak tovább, vagy újra. 😉

máj. 19. 11:52
 5/15 anonim ***** válasza:
51%

Gyurcsányra egyszer már rábíztuk az országot. Én soha többet nem szeretném.

Ezek után nem érdekel az okoskodása. Volt egy lehetősége. Leszerepelt.

máj. 19. 12:15
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
Lehet, hogy jogos az észrevétele, de mivel Gyurcsány már vezetett, és Viktor is, és ők egy csomagban járnak, ezért nem nagyon marad más épkézláb választás mint MP. A biztos sz*rt lecseréljük a bizonytalanra!
máj. 19. 12:18
 7/15 anonim ***** válasza:
47%

Kezdje bárki a politikai karrierjét, de ne egyből a toppon.

Komolyan nem értem már az embereket. MP-nek annyit tudni a múltjáról, hogy Fideszes volt. Erre a sok baloldali úgy rohan utána, mintha ő lenne a megváltó.

Én jobboldali nézeteket vallok, de azt eskü alatt merném vallani, hogy az életben nem szavaznék olyan emberre, aki közel állt például az MSZP-hez.

Sokat elmond ez róluk...

máj. 19. 12:30
 8/15 anonim ***** válasza:
41%
Ja, ennek a majomnak kivételesen igaza van. El kell ismerni.
máj. 19. 12:30
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

Bocsi 9-es,nem tudtam, hogy ennyire érzékeny vagy. :(

Rossz szembesülni a valósággal. Nevezz te engem elvtelennek, meg narancskomcsinak, csak azt nem tudod, hogy az életben nem szavaztam még a Fideszre.

Ha baloldali vagy, akkor legyél baloldali. Szavazz a Momentumra vagy a DK-rá. Ha jobboldali, akkor MHM vagy Fidesz.

De ha MZP után, most MP után rohansz, akkor pont te vagy elvtelen.

Neked mindegy, csak ne Orbán legyen.

máj. 19. 12:56
 10/15 anonim ***** válasza:
16%
Igaza van Gyurcsánynak és Bartusnak
máj. 19. 14:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!