Magyar Péterrel szembeni Gyurcsányi kritika jogos?
"Mondják, mit tudnak Magyarról? (…) Vezetett már mondjuk egy falut? Bármely összetett politikai közösséget? (…) Rábíznának komoly dolgot, akiről eddig csak annyit tudnak, hogy talán meggyőzően szónokol? Ennyi alapján rábíznák az életüket? Miért nem áll ki vitákra? Miért keresi a kifogásokat? Ismerik a jelöltjeit?"
Ebben Én igazat adok az ex-miniszterelnökünknek. Te hogy látod?
#10 bogárkám, a mitanyánk is fidesz, nyugi ;)
Nem vagyok baloldali, mindig is centrista voltam. A fideszre, mhm-re nem szavaz jobboldali, csak komcsi, hiszen balosabb mint a dk féle összefosás, lásd hatósági árak, magas adók, államosítások (haveri kezekbe privatizálás céljával), moszkovitaság, komcsi diktatúrákkal haverkodás, nyugat elleni áskálódás.
12
Akkor nem sok baloldali van ebben az országban.
Azzal okoznak saját maguknak csalódást, hogy elvegyülnek a kormányellenes emberek között, így azt hiszik, hogy sokan vannak.
A magukat centristának vallók nekem továbbra is elvtelenek.
Ők hiszik azt, hogy mindenki felett állnak azáltal, hogy sehova sem sorolják be magukat, de azok közé kerülnek be, akiknek fogalmuk sincs az egészről.
Ez az a szint, amikor a fekete BMW-s azt hiszi, hogy mindenki tiszteli őt.
én is centrista vagyok, tegnaptól viszek sütit az albérlőmnek, csak Gyurcsi aggya má vissza az elkobzott pasaréti ingatlanot.
utána öribari. hagyom nyerni sakkban
Csak itt a Pasarét utcába. Rózsadomb töve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!