Milyen indokok szólnak a Fidesz mellett?
"Szerintem egyrészt pontosan nézz utána a feltételeknek mert ez nem nagyon így van szerintem jól ki van alakítva"
Teljes mértékben tisztában vagyok vele, ezért tudom, hogy igaz, amit leírtam.
Az ingatlanok átlagáraiban jól megfigyelhető egy ugrás, amikor ezeket a támogatásokat bevezették.
Itt az történt, hogy értsd - akkor már számokkal -, hogy volt egy ingatlan, ami mondjuk 20 millióba került. A kormány adott mondjuk egy 10 milliós támogatást és hirtelen az ára 30 millió lett.
Te így megvetted és most tapsolsz, hogy a kormány miatt tudtad megvenni, ami szimplán nem igaz.
"Az hogy én mennyivel nem jártam jobban meg mennyire vagyok eladósodva, kiszolgáltatva légyszives ne tudd már helyettem jobban"
Pedig nem bonyolult kitalálni, ha valaki olyan okos, hogy azt hiszi, hogy ezzel jobban járt.
Jaj ingatlanárak
Önerőből hitel vagy támogatás nélkül SOHA nem fogsz saját házat venni tökmindegy van-e csok vagy nincsen vagy ki van kormányon
"hanem egy halom törvényt, szabályozást kellett hozniuk, mielőtt leállították volna az eljárást."
melyek jobban részesítik előnyben az eut mint a lengyeleket.
gondolom hasonló baromság mint amikor 2 éve ment a narratíva hogy "nem kell orosz olaj meg gáz", ja de ha kifogyóban van nyugat európában akkor magyarország majd ossza meg a tagállamokkal. hurrá.
"Meg volt mondva, hogy mit kell csinálni egy kormánynak, a lengyelek megcsinálták és ennyi."
ja értem, tehát akkor igaz ez hogy majd az unió megmondja mit csináljon a lengyel mert ha nem akkor jogállamisági probléma meg 7-es cikkely meg demokrácia deficit.
bezzeg ha orbán arról pampog hogy ígyúgy brüsszel akkor fúj, de közben ahogy állítod is távirányítással megy egy kormány az oké.
"Szóval ezért szidni őket, azért elég nevetséges."
miért is?
"mert olyan dolgokat ígértek, amit kifogásolt az EU."
jajj egy politikus ígérget... te direkt vagy ennyire hogy be is veszed?
hogy van ez nálad, hogy ha orbán ígérget tuti hogy köpködsz, ha egy ellenzéki politikus ígér meg iszod szavait?
"melyek jobban részesítik előnyben az eut mint a lengyeleket."
Nem, melyek jobban részesítik előnyben a lengyel embereket, mint a politikusokat.
"ja értem, tehát akkor igaz ez hogy majd az unió megmondja"
Tekintve, hogy itt szerződéseket szegtek meg, így igen. Feladatuk betartani, ha azt akarják, ha az unió is betartsa a ráeső részt.
Ez a lényege a szerződéseknek két fél között.
"bezzeg ha orbán arról pampog hogy ígyúgy brüsszel akkor fúj, de közben ahogy állítod is távirányítással megy egy kormány az oké."
Te nem tudsz magyarul? Nem tudod, hogy mi az, hogy szerződés?
"jajj egy politikus ígérget... te direkt vagy ennyire hogy be is veszed?"
Ha ebben hazudnának, akkor legközelebb nem szavaznának rá, ami nem céljük.
Ezért van a választás, még ezt se tudtad? :DDDD
"hogy van ez nálad, hogy ha orbán ígérget tuti hogy köpködsz, ha egy ellenzéki politikus ígér meg iszod szavait?"
Pl. amikor Orbán megígérte, hogy elszámoltatja Gyurcsányt? Hm, vajon miért nem hiszek neki? :DDD
Te tényleg ilyen ostoba vagy? :D
szerintem ne az ostobázzon aki egy politikusnak elhisz amit mond.
"Ha ebben hazudnának, akkor legközelebb nem szavaznának rá, ami nem céljük."
na pláne ilyen mondat után másokat ostobázni, az komoly. van baj a toronyban, de a te esetedben kb torony sincs :D
azért szépen alátámasztottad orbán mondókáját, te kis báránybőrbe bujtatott fidkány. és még te pampogsz hogy tudok-e magyarul.
a létezésed a bizonyíték hogy van élet az agyhalál után is.
"szerintem ne az ostobázzon aki egy politikusnak elhisz amit mond."
Szóval ha egy politikus azt mondja, hogy a Föld ellipszoid, akkor te azt se hinnéd el és azt mondanád, hogy a Föld lapos? :DDDD
Itt nálad vannak gondok, mert ilyen szellemi fogyatékosság mellett nem tudom, hogy hogy nem felejtesz el levegőt venni. :DDDD
"azért szépen alátámasztottad orbán mondókáját, te kis báránybőrbe bujtatott fidkány. és még te pampogsz hogy tudok-e magyarul."
Értem, szóval két kommentel ezelőtt még Orbán fóbiás voltam, de mostmár hirtelen fideszes vagyok.
Nagyon konzekvensen képviseled az álláspontod. A következő mi lesz, hogy már dk szavazó leszek? :DDD
"a létezésed a bizonyíték hogy van élet az agyhalál után is."
Kösz, de ne magadból indulj ki.
Azért mert te agyhalott vagy, más emberek még lehetnek értelmesek.
46: és egy politikus miért mondaná azt hogy a föld ellipszoid? ezzel kampányolna vagy mi? te már áttérsz a fogyatékosságba, jól megy ez neked.
"Értem, szóval két kommentel ezelőtt még Orbán fóbiás voltam, de mostmár hirtelen fideszes vagyok."
hát van aki fejében több minden elfér. pl mint az amikor az oroszok ukrajnával se bírnak, de azért a natot megtámadná. vannak ilyen retardáltak, nem vagy egyedül.
A következő mi lesz, hogy már dk szavazó leszek? kinézem belőled.
"és egy politikus miért mondaná azt hogy a föld ellipszoid? ezzel kampányolna vagy mi?"
Mármint tényeket? Igen, szoktak. Pl. ha azt is feltételezed, hogy a programja hazugság, akkor is amikor kritizálják a kormányt pl. már meghozott döntések miatt, akkor ott tényeket sorolnak.
Pl. ha valamelyikük azt állítja, hogy szerinti magas a már létező 27%-os ÁFA, akkor az tény, hogy 27%-os az ÁFA.
"te már áttérsz a fogyatékosságba, jól megy ez neked."
Nem szeretem ismételni magam, ne magadból indulj ki.
"hát van aki fejében több minden elfér"
Ezzel egyetértek. Van, aki okos, értelmes, mint pl. én. Én több dolgot fejben tudok tartani.
Ezzel szemben te másodpercek alatt elfelejtesz mindent a beszélgetésünk alapján, ezért próbálsz meg kommentenként másik pártba rakni.
"pl mint az amikor az oroszok ukrajnával se bírnak, de azért a natot megtámadná. vannak ilyen retardáltak, nem vagy egyedül."
A kettő egyébként nem zárja ki egymást, kedves idióta.
Az 5 éves kisgyerek se bír el egy felnőttel, de ettől még megpróbálhatja megverni.
Azért mert valaki egy országot vezet még nem feltétlenül hoz értelmes döntést vagy gondolkodik logikusan. Pl. te még országot se vezetsz, de a logikával neked is gondjaid vannak. :)
"A következő mi lesz, hogy már dk szavazó leszek? kinézem belőled."
Azt egyébként vágod, hogy a másik megjegyzésének "lemásolása" is alacsony intelligenciára utal.
Érdekes módon megemlítettem, hogy ide-oda pakolgatsz engem a politikai palettán és jeleztem, hogy ez ostobaság. Majd hirtelen te is ezt jegyezted meg, mint valami papagáj.
49: mekkora 🤡 vagy. látványos a vergődésed.
a félrebeszélésed mindent visz 😆
ezzel kampányolna vagy mi?" Mármint tényeket? Igen, szoktak.
nagy katyvasz van a fejedben a föld alakjának semmi köze a politikához, béna magyarázkodás ez a részedről.
"akkor is amikor kritizálják a kormányt pl. már meghozott döntések miatt,"
az ellenzéknek már csak ilyen. vagy ezzel most újat tudtál meg?
"hát van aki fejében több minden elfér"
Ezzel egyetértek. Van, aki okos, értelmes, mint pl. én. Én több dolgot fejben tudok tartani."
látom magyarázni kell, mert értetlen vagy. itt arról van szó hogy több egymásnak ellentmondó tény elfér egyesek, de a te fejedben is. de nem kell tőled sokat várni.
"A kettő egyébként nem zárja ki egymást, kedves idióta."
ja értem, kb mint ha azt mondanád hogy egy babakocsit nem tudsz felemelni de egy buszt fél kézzel felemelsz, kb ez ilyen hülyeség. és mondja ezt az aki logikai bajnok hiszi magát.
"Azt egyébként vágod, hogy a másik megjegyzésének "lemásolása" is alacsony intelligenciára utal." ez rajtad nagyon jól látszik.
bonyolult ez neked, de legalább lehet szórakozni rajtad 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!