Egyre több Fideszes ítéli el Putyin agresszióját és áll ki Ukrajna mellett. Ez a normális. De mit szólnak ehhez a szélsőséges fideszesek akik a Putyini agressziót támogatják, és akik nem sajnálják az ukránokat?
Németh Zsolt: "Ruszkik haza! Legyen béke!"
Novák Katalin: "az Oroszország által indított háború ... védhetetlen és megmagyarázhatatlan".
“Egyre több Fideszes ítéli el Putyin agresszióját és áll ki Ukrajna mellett.
én Ukrajna mellett vagyok. Az agressziót nem támogatjuk!!! Ez a Nato terjeszkedés meg unalmas már, hol van ez a szerződés, miért nem mutatják be? 2. Ukrajna szuverén állam, oda csatlakozik, ahova szeretne. 3. A napokban a Svédek, Finnek és Bosnyákoknak is oda lett szólva hogy ne csatlakozzanak…
Amúgy felvikágosítanám őket, 1956, 1948.-ban a labancok őket hívták be, tehát mindkét forradalmunkat ők verték nagyobb hadsereggel jöttek mint a labancok.
de am baloldali ellenzék között is vannak Putin pártiak,
Én alapban elítélem a háborút, legyen az orosz, ukrán vagy amerikai indíttatású.
Csak én nem teszek különbséget a halottak között.
Az orosz hadsereg által megölt ukrán civileket rettentően sajnáljuk, ám az ukrán hadsereg által az elmúlt nyolc évben a Donyec-medence térségében meggyilkolt 14 ezer (!!!) OROSZ CIVIL már nem igazán érdekel senkit, mondván, ők nem egy független ország, hanem csak egy szeparatista állam civiljei. ÁRTATLAN CIVIL EMBEREK!
Láthatóan, hogy minden emberi élet egyenlően értékes, de amelyikkel aktuálpolitikai kampányt lehet csinálni, az még egyenlőbben értékes.
Én - nem fideszesként - hányok ettől.
Mily erdekes hogy aki Putyin ellen szol, lepontozzak.
A fidesznek le kell szallni az orosz szallrol. Max a gaz johet. Tobb nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!