Egyre több Fideszes ítéli el Putyin agresszióját és áll ki Ukrajna mellett. Ez a normális. De mit szólnak ehhez a szélsőséges fideszesek akik a Putyini agressziót támogatják, és akik nem sajnálják az ukránokat?
“Mily erdekes hogy aki Putyin ellen szol, lepontozzak.
A fidesznek le kell szallni az orosz szallrol. Max a gaz johet. Tobb nem”
Ez sem pártpolitikai kérdés, a Fideszben és a baloldalon is vannak orosz pártiak jelentős számban.
Novák Katalin és Németh Zsolt is véleményt nyilvánított
És ha a finnek, svédek, bosnyákok holnap hirtelen NATO taggá válnának, mit tudnának tenni? Semmit. Akkor sem tudnának mit tenni, ha ezen államok hirtelen megkérnék a NATO-t küldjenek oda katonákat. Csak pofáznak az oroszok.
“És ha a finnek, svédek, bosnyákok holnap hirtelen NATO taggá válnának, mit tudnának tenni? Semmit. Akkor sem tudnának mit tenni, ha ezen államok hirtelen megkérnék a NATO-t küldjenek oda katonákat. Csak pofáznak az oroszok.”
#6 vagyok
Pont ezért írtam, hogy ez nonszens. Ha holnap Ausztrália jelzi, hogy tag akar lenni, akkor őket is megfenyegetik? De ha mondjuk éppenséggel hozzájuk akarnának, az rendben lenne?! Tehát ez így elég furcsa, hogy más belügyeibe szól bele, mikor még azt se mondhatja hogy Bosnyák a határán lenne.
Ez érdekes mód nem zavarja az oroszfanokat. Ez nem számít beavatkozásnak. Én ezen országok helyébe, azonnal kiírtam volna a csatlakozásról szóló népszavazást, aztán elmehettek volna az oroszok a búsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!