Milyen indokok szólnak a Fidesz mellett?
Örülök neki kedves 23as.
Nekünk nem lehet gyerek.
Ez szerinted esélyegyenlőség?
Vagy dobjuk el egymást?
Menjünk külföldre?
Sétáljunk a vonattal szembe?
Persze az adónk az jó...
24
,,nekünk nem lehet gyerek”
Miert is?
Ha neked baj a családok támogatása az csak zsigeri elvakult Orbán fóbia. Bezzeg ha ezt magyar peti találta volna ki oda meg vissza lennél érte.
#26 szerintem neki nem az a baja hogy támogatást kaphatnak a családok... (én nem éltem vele, mert egy 20+ éves csapda, jó nagy szoporoller lesz nem sokára sok családnak, amit nagyon sajnalok)
Az zavarja a 24-est, hogy a fizetésének ugyanannyi arànyát fizeti be adónak, mint te, mégis neki semmien formában nem segít az állam a lakhatással őt.
Ez pedig valljuk be nagyon igazságtalan, főleg, hogy hatalmas pumpa volt ez az áraknak. Ezeket a támogatási összegeket az eladók beletették az ingatlanuk árába. Így akinek nem lehet gyereke, mínusz 20-30 millióról indul (vagy bárki aki nem veszi fel ezeket a pusztító hiteleket). Ez elég súlyos probléma szerintem.
A születések száma 2023-ban csökkent 2022-hoz képest. Ennyit is ért a hitel... :D Vicc kategória. Kommunizmus nem működik, fel kéne már fogni...
Igazságtalan de attól hogy én támogatást kapok ez nem lesz rossz dolog
Csak hiányos mert a másik oldal nem kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!