Magyar Péternek ha minden ellenzéki párt beall mögé és a kiábrándult fideszesek és a part nélküliek is lehet esélye megverni 2026 ben Orbánt ?
Tudom most még csak olyan 10 15% kapna ha lenne pártja de egy ilyen új szereplő simán egyesithet mindenkit
Mivel végülis Ner szereplő volt pontosan tud mindent a rendszer működéséről talán neki lenne esélye .
30# a 3 tv csatornás nyugdíjas nem hülye csak nem úgy van találva az info ahogy kéne .
Pl a nadragszij dolog.teljesen úgy van találva mintha verte volna szijjal Varga Juditot mikor csak neki dobta a nadrágját es megütötte a csatt .
Ilyen megtévesztő és manipulativ a fidesz és aki nem néz utána azt atvagjak.
23# [link]
Ennyit ér a nagy Orbáni gazdaságpolitika és a nagy keleti nyitás ! Minden szomszédos ország gyorsabban fejlődik mint mi.
Az ír GDP a legnagyobb az eu ban én elhiszem hogy átlag kereset olyan magas mint Svájcban.
A romant meg ne úgy képzeld mint Székelyföld.azt a régiót direkt nem fejlesztik.gondolom én hogy Bucharest visszi fel
34) Hiába magas az ír GDP, attól még nincs svájci éleszínvonalonal.
Igen Romániát egyes régiók, mint pl Bukarest húzzák fel.
38# USA választás más ott duhbol szavaztak az emberek az infláció miatt nálunk alapvető szerkezeti problémák vannak a gazdaságban és a politikában is újra visszatért a nemes jobbágy vilag és ezzen nem akarnak váltani csak növelik a különbséget.
Amúgy a mi Trumpunk Magyar Peti ugyan olyan botrányhős Orbán meg a régi politikai tabella embere
Itt az a lényeg, hogy a legutóbbi közvéleménykutatások szerint vezet Magyar P.
Korábban fej-fej mellett voltak egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!