Magyar Péternek ha minden ellenzéki párt beall mögé és a kiábrándult fideszesek és a part nélküliek is lehet esélye megverni 2026 ben Orbánt ?
Tudom most még csak olyan 10 15% kapna ha lenne pártja de egy ilyen új szereplő simán egyesithet mindenkit
Mivel végülis Ner szereplő volt pontosan tud mindent a rendszer működéséről talán neki lenne esélye .
Vannak kiàbràndult fideszesek csak kevesen. Valszeg a tàbor lement 54% ròl mondjuk 46% ra. Ami mèg mindig nagyon magas... azt kell elérni h több legyen, Gyurcsànnyal pedig nem szabad közösködni, plusz a szélsõsègesen libsikkel sem.
Ha sikerülne egy 40% os pàrtot kiépítenie az is nagy eredmèny lenne. Akkor már nem lenne kétharmad.
DK és a szélső liberálisok nélkül nincs meg 40 százaléknyi anti fideszes maximum ha tényleg minden eddig nem szavazó ember szavazna a Magyar Petire
Ha jól tudom részvétel olyan 65 75% között szokott lenni kötelezővé kéne tenni 18 év felett a szavazást hogy valakit muszaj legyen szerintem jot tenne a rendszernek.
Csak nyilván fidesz nem szavazna meg ilyet
2 és fél milla stabil rosszindulatú gonosz Fidesz agymosott van.
És 900 ezer DK s.
5 milla ember megy el szavazni országgyűlésin, ep n önkin a fele.
Szóval gyúrcsány egyenlőre kikerülhetetlen ha az ellenzék győzni akar.
De szerintem magyar a DK tól is el tud venni 50%ot.
Én úgy képzelem olyan lehetne mint Lengyelországban hogy a fidesz lesz a legnagyobb part de többség nélkül .
Az ellenzék meg összeáll.
És akkor szépen vissza kéne venni a médiát és a bíróságokat karhatalmi erőket,megtisztítani a fidesz huberesektol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!