Magyar Péternek ha minden ellenzéki párt beall mögé és a kiábrándult fideszesek és a part nélküliek is lehet esélye megverni 2026 ben Orbánt ?
Tudom most még csak olyan 10 15% kapna ha lenne pártja de egy ilyen új szereplő simán egyesithet mindenkit
Mivel végülis Ner szereplő volt pontosan tud mindent a rendszer működéséről talán neki lenne esélye .
Az a baj kell a DK 10% szavazója hogy Orbánt valaki megverje
30 40% simán kap a fidesz sok az elvakult híve .
8 10% a mi hazánk
Csak úgy lehet győzni ha mindegyik helyen 1 jelölt van
Be is baszna neki, ha moge allna Gyurcsany :)
Azzal ki is vegezne egybol
Gyurcsany ference mondjon le.
3# as.
Lol.
Jelzem, épp ezt próbáltatátok legutóbb. Eredmény ismert.
De menjünk tovább.
Szerintem azt te is tudod, hogy a Fidesztől biztosan nem vesz el szavazókat ( max 1 százalékot) Magyar. Totálisan utálják.
A DK szavazóbázisa is stabil , évek óta, amíg a Böszme a prímszámokkal ismerkedik és amíg a kígyók kígyóznak... ráadásul ha Magyar onnan akar szavazókat, hát akkor Gyurcsány fogja kicsinálni, ha meg Gyurcsánnyal együtt akarna valamit, akkor ez a tény fogja ( és Gyurcsány) kicsinálni
A MH tól ( 6-8-10?? százalék) megint csak esélytelen lesz szavazókat elvinni.
Innentől már matek, legfeljebb 10-15; százalékot szerezhet egyedül.
Az kb a 3.,4.parlamenti erő lehet legjobb esetben.
9# 👍
Így van.
Én sok fidesz szavazóval beszélgettem és ismerem a véleményüket.
Eddig semmiféle érdemi elfordulást nem lehet tapasztalni, a Fidesz szavazóbázisa ugyanolyan stabil, és jól mozgósítható, ha kell .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!