Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Kiábrándulók"! Mi hozta el...

"Kiábrándulók"! Mi hozta el azt a változást bennetek, hogy ma már más pártot támogattok, mint régebben?

Figyelt kérdés
Mondjuk régebben a Fideszt támogattátok ma már a Mi hazánkat vagy régebben az MKKP-t, ma meg az Ellenzéki Összefogást stb. Vagy épp annyira kiábrándultatok, hogy már szavazni sem mentek el. Volt egy konkrét esemény, amikor azt éreztétek, hogy betelt a pohár? Ha igen, mi volt az? Vagy sokkal inkább egy folyamat volt: sok kisebb esemény, hír stb. vezetett ahhoz, hogy megváltozzon a véleményetek? Nálatok ez hogy zajlott?

2022. márc. 22. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
27%

Én eddig nem szavaztam, de most leadom Viktorra.

Nem kell a hazaáruló libsi diktatúra, köszönöm. Csináltak elég kárt 89 óta.

2022. márc. 22. 16:54
 2/8 XX.XX ***** válasza:
22%

Jobbikos szavazó voltam, de nem die hard jobbikos

Így az összefosásra kellett volna szavazni, amivel nem is volt bajom amíg ki nem derült MZP mennyire pancser

Most talán Mi hazánk, talán

2022. márc. 22. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Vona Bálint-házi megjelenése erős volt, és jelzésértékű, majd nagyon gyorsan elkezdtek balosokni, toleránsak lettek a hazaárulókkal, kommunistákkal is, miután vagy 10 évig radikálisak voltak. Volt az a pénz, és ma is van. Azóta undorral tekintek a Jobbikra. Mi Hazánk vagy Megoldás.
2022. márc. 22. 17:11
 4/8 Isti22 ***** válasza:
94%
Nem tudom, hasznos lesz-e a válaszom, de nem kiábrándult vagyok, reálpolitikai okokból szavazok egy kis párt helyett egy nagyra, hiszen a kis párt nem nyerhet, a két nagy közül viszont nagyon nem mindegy, melyik lesz hatalmon.
2022. márc. 22. 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Én már rég kiábrándultam az ellenzékből, még előbb a Fideszből. Gattyán Györgyöt és a Megoldás Mozgalmat tartom a legmeggyőzőbbnek most.
2022. márc. 22. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
30%
Az hogy vörössé rohadt a narancs.
2022. márc. 22. 18:14
 7/8 anonim ***** válasza:
63%

Kamasz koromtól a Jobbikkal szimpatizáltam és amióta nagykorú lettem rájuk szavaztam. 2018-ban is. Nekem még maga a néppártosodás megfelelt.

Amikor viszont Vona lemondása után az új vezetést megláttam Gyurcsány Ferenc, és pártemberei mellett melyről jövő hányingert éreztem. Számomra ott végleg meghalt ez a párt.

Toroczkait egy jószándékú embernek tartom alapvetően, de valahogy mégsem tetszik nekem a Mi Hazánk (mint Jobbik utód) konstrukciója, témái.

Idén, 2022-ben a Fideszre fogok szavazni. A Fidesz évei alatt összeraktam egy lakást, családot alapítottam és minden rokonom élethelyzete is sokat javult összeségében. 1000 dolog nem tetszik a Fideszben, de nem látok most jobb lehetőséget. A háborús helyzetben pedig szerintem jobb is, ha nem most jön egy új garnitúra. Főleg amilyen veszélyes kijelentéseket tettek. Szóval Fideszre szavazok, de nem lettem biztos szavazójuk.

2022. márc. 22. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én kiábrándultam az egész ellenzékből, de mégis rájuk fogok szavazni, mert a fidesztől hányok, így tömören velősen. Az ellenzék eladta magát a fidesznek. LMP szavazó voltam, mert nagyon akartam egy zöld pártot, de mint minden párt az ellenzékben, behasaltak a fidesznek. A DK nem hasalt be egyedül még szerintem, de ott meg sajnos Gyurcsány van, akitől szintén rosszul vagyok. A momentummal nem tudok mit kezdeni, de nem is érdekelnek. A kutyák jópofa amatőrök, nem a parlamentben a helyük. Gattyán szintén fidesz párt, Mi hazánk idióták gyülekezete, szintén fideszesek. Nincs jó választás számomra, csak kisebbik rossz, és ez pedig a kivérzett Összefogás. Fidesz győzelem esetén remélem feloszlanak. Őszintén az ellenzék megérdemelne egy fidesz győzelmet! De az ország nem érdemli meg a fideszt! Nekem az ország a fontosabb.
2022. márc. 27. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!