Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter azért ennyire...

Magyar Péter azért ennyire sikeres és azért tud ennyi embert megmozgatni, mert nagyon intelligens és nárcisztikus, aki jól tud manipulálni?

Figyelt kérdés
Valljuk be az ilyen nagy tömegeket megmozgató emberek mint például Hitler is nárcisztikus volt, ez egyértelmű, a nárcisztikus személyiség egy nagyon vonzó személyiség nem véletlenül nagyon szeretik a nők is olyan habitusa van olyan manipulatív készségük van és olyan intelligenciájuk amivel tudnak embereket mozgatni ,ilyen lehet Magyar Péter is?
2024. ápr. 2. 20:32
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

Én már nem tudok azonosulni ezzel a palival, nincs több esélye nálam.

Amit a facebookon közzétett most, először még én is elhittem, hogy tényleg elhanyagolja a kormány a falvakat. Azok a képek amit ez a szerencsétlen kitett, az egy airsoftpálya. Feltételezem, hogy fogalma sincs arról, hogy ez mit jelent.

Miután megkérdezték a pályát üzemeltető vállalkozót, aki elmondta, hogy

"ez a terület azért is néz ki így, mert az airsoftversenyeket, játékokat ilyen környezetben lehet az elvárt élményben lebonyolítani”.

Ez a szerencsétlen hülyét csinált magából, már sokadszorra, aztán szépen kimászik az EP-be (miután listavezetőt csinál magából) és itt hagyja a sz....rt.

Ébresztő baloldal, itt nagy átverés van.

2024. ápr. 23. 09:58
 32/39 anonim ***** válasza:
69%

Mond azt, hogy azokat az épületeket direkt airsodt pályának építették :D

Szerinted nem hanyagolja el a fidesz a vidéket? Miből gondolod ezt?

Mit fogsz mondani akkor ha mégsem megy ki az EP-be? Azt, hogy tévedtem? Vagy csak hallgatsz majd? Vagy csak belekezdesz egy másik vádaskodásba?

2024. ápr. 23. 10:17
 33/39 anonim ***** válasza:
0%

Azt ne felejtsük el, hogy a 90-es évek után teljesen átalakult a gazdaság szerkezete és a nagy cégek vagy tönkre mentek, vagy szétestek kisebb cégekre. Ez a pálya is ennek következtében lett az enyészeté. Ennek a lebontása is nagyon sokba kerülne. Senki nem vállalja. Dícséretes, hogy egyáltalán valaki hasznosítani tudja.

Viszont soha ennyi vidéki támogatás nem történt vidéken, mint amivel ez a kormány támogatja a vidéket. Aki ezt tagadja az hazudik, mert hatalmas fejlődés történt vidéken. Én is pályáztam és nyertem, de nem azonosulok velük.

Ha vidéken élnél látnád, hogy sok paraszt ember a Tescoban vásárolja meg a zöldséget, gyümölcsöt és nem termel már. Mi ez, ha nem a jólét egyik magasabb szintje.

Nem ideológiai meggyőződésből kell kritikát megfogalmazni egy kormánnyal szemben, hanem a teljesítményt kell nézni. Legyen az bármilyen kormány. Ami jó, azt el kell ismerni és nem demagóg módon támadni.

Ez a nimand pedig a NER csecsén élősködött, amíg tehette és most itt akar bomlasztani. Egy árulót az ellenfél sem becsül, csak felhasznál.

Én tévedhetek, mert nem vezetek félre ezreket egy tüntetésen, de ő bizony időnként túl nagyot mond. Igazából egyik baloldali párthoz sem akar igazodni.

Megszáll egy pártot, ahelyett, hogy sajátot alapítana, ja akkor nem indulhat az EP-n, de hát ki akar jutni az EP-be.

Majd meglátjuk hova fog jutni.

I Péter is megbukott, (Jakab)

II Péter is megbukott, (MZP)

III. Péter is megbukik. (MP)

2024. ápr. 24. 11:29
 34/39 anonim ***** válasza:
53%

Azokon a képeken Zobák-akna szerepelt, az egykori bánya épületei voltak.

Nyilván nem airsoft pályának építették őket. A rendszerváltás után bezárták a bányákat és mindent hagytak lepusztulni. Pedig nagyon jó állapotú épületek voltak ott, biztos hogy sokkal okosabban is föl lehetett volna használni őket. De sajnos egész Komlót, és Baranyát hagyták lepusztulni, és senkit nem érdekelt az ott élők sorsa.

2024. ápr. 24. 11:41
 35/39 anonim ***** válasza:
68%

#33 Én is vidéki vagyok. Légyszi mesélj ezekről a vidékre áramló óriási támogatásokról. Gondolom a lombkorona sétányra és az alföldi két méteres kilátókra gondolsz, amiból volt olyan község aki hatot telepített mert annyira izgalmas ott a kilátás. A kiszáradt halastó amiben már nincs víz és teljesen tele sem tudták tölteni az is egy sikertörténet és még számtalan példát lehetne sorolni. Ami jön fejlesztés az kényszerből jön pl vasút (Bicske) mert az intercity már csak 40-el mehetett rajta de csak egyetlen alkalmas géplánc van az országban és csodálkozni fogsz, az is a Lőrincé. Autópálya ott épül ahol nagyobb ipari beruházás valósul meg (BMV gyár) és azt is csak egy kör kaphatja meg. Sok pénz a kínai akkumlátor gyárakba áramlik hogy legyen miből kifizetni a vendégmunkásokat akik NEM veszik el a munkádat (ez igaz), de a béred sem fog nagyon emelkedni a közeljövőben (de lehet hogy a vidéki megafon-nál fog).

Te nyertél egy pályázaton és nem azonosulsz velük de a kommented alapján elég mélyen van a nyelved valahol (mondjuk csontig).

Ha vidéken élnél akkor tudnád hogy azok a falusi emberek akik a tescoban veszik a zöldséget, azok nem földművesek (parasztok) hanem a környező ipari cégek alkalmazásában álnak mert a földeken már nem kell annyi ember mint 30 éve. Szívesen termelnének ők a háztájiban úgy mint régen csak a három műszakban erre sem lehetőségük sem idejük nincs.

Ha a teljesítmény alapján nézzük a kormány de akár az ellenzék teljesítményét akkor nyugodtan el lehetne zavarni mindet a picsnibe.

Bár én nem tudom hogy te milyen adót fogsz de sorold már fel a kormány pozitív teljesítményeit? Ugye nem a csokra meg babaváróra gondolsz ami a csillagos égig lökte az ingatlan árakat? Vagy a költségvetési deficitre? Esetleg az inflációra?

Nem vagyok MP híve de áruld már el hogy miért is kellene neki bármely ellenzéki párthoz igazodnia? Nem megszállt egy pártot hanem megvette. Nem akar kimenni az EP-be viszont meg akarja mutatni hogy lehet ezt másként is csinálni, mi ezzel a baj?

Szerintem is meglátjuk, ezt mindenképp. Azt viszont nem hogy te milyen pályázaton nyertél, mennyit, mire fordítottad, és mennyit kellett visszatolnod. Mert azt biztos hogy kellett :)

2024. ápr. 24. 11:58
 36/39 anonim ***** válasza:
0%

Mélységesen sajnálom azokat, aki ebben az őrültben lehetőséget látnak. Amit Putnokon most művelt, hát mindent elmond róla.

Ilyen agresszív stílusban nem lehet politizálni.

Csak hergeli, uszítja a népet és meglátjátok belehajszolja az embereket valami utcai balhéba.

2024. máj. 11. 20:14
 37/39 anonim ***** válasza:

Nem, az a durva, hogy a nép eddig tűrte ezeknek a szégyenteljes embereknek az uralmát. Ezekkel már csak így lehet beszélni. Kár, hogy nem tette meg már más!

És biztos vagyok benne, hogy nem lesz az ő nevével fémjelzett utcai balhé.

2024. máj. 11. 20:19
 38/39 anonim ***** válasza:

Én viszont nagyon tartok tőle, hogy balhé lesz és sok fiatalt fog a rendőrség elvinni. MP már jelezte, hogy jún. 8-án nem lesznek ennyire szelidek.

Nem sok esélyt látok, hogy fordulat legyen jún. 9-én. Újra kellene építkezni, de nem ilyen őrült módon.

2024. máj. 11. 20:29
 39/39 anonim ***** válasza:
🤦‍♀️🤦‍♀️
2024. máj. 12. 07:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!