Magyar Péter azért ennyire sikeres és azért tud ennyi embert megmozgatni, mert nagyon intelligens és nárcisztikus, aki jól tud manipulálni?
"nem véletlenül nagyon szeretik a nők is"
Nővéremnek volt dolga ilyen pasival, nem bírta mellette sokáig. Az ilyen személyiség egyszerűen párkapcsolat-gyilkos, erősen kétlem hogy sok nő kedvelné.
Egyébként eddig ez a hatalmas tömeg nem igazán mutatkozott meg, nem tudom honnan veszitek hogy ilyen meg olyan sok embert megmozgatott. Max majd a mostani tüntetésen kiderül hogy mennyi embert tud megmozgatni, de eddig nem tűnik úgy, hogy kiemelkedően nagy figyelem hárulna rá. Például az internetadó témája is megmozgatott sok embert, és 40-50 ezren kimentek a tüntetésekre is. Ennyi ember mozgatható meg, és láttuk hogy sok haszna nem volt (azon kívül, hogy azt az egy adónemet végül nem vezették be). Azóta is csak a nemrég tartott influenszer-tüntetésen voltak jelen hasonló létszámban. Több embert eddig Magyar sem tudott utcára vinni, sőt.
Ahhoz, hogy a csapból is ő follyon, minden média vele foglalkozzon, kell mögötte lenni pénznek és csapatnak.
A kérdés már csak az, vajon kik azok!?
Nekem gyanús.
6# Egy aprócska segítség a jövőre nézre:
....... folyjon, ......
Azért mozgat meg ennyi embert, mert akiknek van egy kis esze, az már hányingert az eddigi ellenzéktől és a Fidesztől is. Rajtuk kívül eddig pedig aligha volt olyan alternatíva amiről érdemes lett volna beszélni. Persze volt ez-az, de semmi komoly. Most jöhet valaki, aki sem Orbánhoz, sem az eddigi balek ellenzékhez nem köthető. Legalábbis ez a remény. Valaki, aki eddig nem bizonyítottan lopni jön. Ennyi a sikere titka.
És azért ő tud ilyen lenni, mert ő az, aki Fideszt meg tudta picit legalább rengetni. Mivel ő tőlük jött el, és nyíltan beleállt az ellenzékbe is, nem tudták (még) összeGyurcsányozni. De amúgy szerintem nem kell oskat várni. Várom, hogy pár héten belül "kiderítik", hogy Soros György pénzeli őt is, Brüsszelből, dollárral, stb. Csak keresnek valamit, amin kiindulhatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!